Anunțul următoarei ediții a campaniei Premianțiii fără Premii este o invitație la o autoanaliză a propriilor suflete.

“Un tânăr din Deva, Ioan, a cunoscut și s-avîndrăgostit de o fată din Brad, Anca, o ființă greu încercată de viață și de boală care e forțată să-și ducă viața într-un căriucior rulant. Bine, o să spunem fiecare dintre noi, ce contează boala, important este omul, calitatea sufletului. Așa este, câți dintre noi am putea iubi atât de frumos, atât de puternic și atât de curat încât să ne oferim sufletul unui om care are nevoie de atenția noastră clip de clipă!? Premianții de sâmbătă vin să ne demonstreze că iubirea nu are limite. Că nu trebuie decât să aștepți ca sufletul tău pereche să ți să destăinuie. Credem că fiecare dintre noi are nevoie să-i cunoască pe Ioan și Anca, două suflete mari și o poveste de iubire ieșită din tiparele cotidiene. Ioan are 33 de ani și este din Deva. Anca are 38 de ani, este din Brad și este un suflet cu nevoi speciale. Suferă de o boală care a transformat-o într-un prizionier pe viață într-un cărucior cu rotile.” spun reprezentantii Campaniei.

Prima întâlnire a avut loc la un concert la Brad, unde Ioan venise în urma unei invitații făcute pe o pagină de socializare. Atunci la concert Ioan i-a spus: “Anca, tu vei fi soția mea !”. „Nu i-am dat prea mare importanță”, povestește Anca. Dar la scurt timp a urmat o invitație din partea lui Ioan. De data asta Anca trebuia să vină la Deva.

“I-am explicat că îmi este imposibil să ajung, chiar dacă urma să cânte Talisman, trupa mea preferată. Însă el mi-a spus să nu-mi fac griji că voi ajunge. Și am ajuns. Cu autobuzul la Deva și cu o mașină de ocazie înapoi la Brad”, spune Anca.

În timp relația celor doi s-a consolidat. Ioan i-a oferit suficiente motive că o iubește și mai ales că poate avea grijă de ea.

“I-am explicat că orice pereche poate ajunge în situația noastră. Ce faci dacă partenerul tău suferă un accident în urma căruia rămâne imobilizat pe viață, îl părăsești? Eu cred că dacă îl iubești nu poți face asta”, spune Ioan.

Povestea acestor oameni nu mai are nevoie de nicio descriere suplimentară, iar modelul de iubire, de dăruire și de respect este de departe unul demn de toată prețuirea noastră.

“Sâmbătă, 11 iulie 2015, de la ora 11.00, familia Anca și Ioan Pășcuțoi vine să o cunoaștem. Aveți ocazia să-i priviți în ochi pe aceștioameni, să le spuneți o vorbă caldă și să fiți parte dintre cei care îi vor mulțumi oficial printr-o diplomăși un buchet de flori venind în fața statuii lui Decebal din centrul Devei.” spun reprezentanti Campaniei Premiantii fara Premii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus