Oferă, din fondurile proprii, burse de 10.000 de euro studenților eminenți de Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.

Vă invităm să cunoașteți un alt om minunat, care a înțeles că fără educație, fără școală, fără a investi în oamenii valoroși nu se poate să existe viitor. Este vorba despre o minunată doamnă din municipiul Hunedoara care de patru ani de zile oferă, din fondurile proprii, burse de 10.000 de euro studenților eminenți de Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca. 

Doamna Eugenia Vinolea, în anul 2013, a ales să înființeze bursele care se acordă în memoria medicului Petru Vinolea, cel care i-a fost soț și sprijin de-a lungul vieții. Umare a demersului său, în fiecare an, cinci studenți eminenți, dar cu situație materială precară, beneficiază de o bursă de 1.500 de euro, iar un absolvent primește 2.500 de euro din partea distinsei doamne.

„Soţul meu a fost un produs al UMF-ului din Cluj şi a fost impresionat de cadrul în care a studiat şi de profesorii pe care i-a avut. Am iniţiat aceste burse în memoria lui, întrucât a fost un om apreciat, şef al secţiei de Reumatologie din Hunedoara. Totodată, el a apreciat întotdeauna oamenii care, chiar dacă se confruntă cu probleme, în special legate de bani, vor să le depăşească şi să înveţe pentru a face o carieră profesională. În amintirea lui încerc şi eu să sprijin astfel de caractere. Beneficiarii sunt studenţi cu o situaţie socială mai «neprietenoasă», dar care au media peste 9,50“, a declarat doamna Eugenia Vinolea.

Sâmbătă, 19 martie 2016, ora 11.00, doamna Eugenia Vinolea vine să o cunoaștem. Evenimentul va avea loc în Deva, în fața statuii lui Decebal, începând cu orele 11.00.

3 răspunsuri

  1. Respect DOAMNA!

  2. mgeorgeoiu@yahoo.com' Gheorgheoni Mihai spune:

    Felicitari si numai cuvinte de lauda pentru aceasta initiativa in memoria celui care a fost un sot si OM deosebit de care ma leaga amintiri din frumoasa copilarie pe malul raului Cerna !!

  3. ilie91758@yahoo.com' sofianu ilie spune:

    Mult respect si recunostiinta pentru ceea ce faceti. Va doresc sanatate si voie buna.Cu deosebita stima,Sofianu.-0254610245- -ilie91758@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus