Protagonistul celei de-a 41 a ediții a campaniei „Premianții fără premii” este fotograful și inginerul Lucian Marian, fondatorul paginii de socializare „Când spun Hunedoara, spun Acasă”.

Pentru ediția cu numărul 41 a campaniei PREMIANȚII FĂRĂ PREMII, organizatorii au propus un tânăr care prin eforturile proprii a încercat să ajute pe cei din jurul lui și, spun ei, a și reușit.

Lucian Marian a arătat lumii că dragostea față de locurile natale este un liant pentru oameni. A înființat pagina CÂND SPUN HUNEDOARA, SPUN ACASĂ, dorind să țină în contact pe hunedorenii care au plecat peste hotare. În cadrul acestui proiect a pus accentul pe promovarea orașului în care locuiește, pe promovarea valorilor pe care le-a întâlnit în cadrul acestui loc minunat, Hunedoara.

Lucian Marian a mai organizat o expoziție foto cu vânzare. La sfârșitul anului trecut a strâns fonduri pentru a ajuta un centru de plasament din Hunedoara, pentru a face Sărbătorile de iarnă mai frumoase copiilor de acolo. Evenimentul a fost unul inedit și reușit. A dovedit că atunci când vrei cu adevărat, poți să ajuți oamenii din jurul tău.

Prin toate aceste lucruri, Lucian Marian a ajutat și ajută la transmiterea unui mesaj către lume: românii fomează un popor frumos. El a reușit să pună în lumină alți oameni, a reușit să ne arate lumii așa cum suntem, și cu părțile bune.
Sâmbătă, 13 septembrie, ora 11.00, inginerul și fotograful Lucian Marian va fi prezent în fața statuii lui Decebal din centrul Devei unde va fi recompensat pentru eforturile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus