Protagonistul ediţiei din acest weekend a campaniei „Premianţii fără premii” este un sportiv de performanţă, un hunedorean care, timp de mai bine de 40 de ani, a reprezentat clubul hunedorean, atât ca sportiv, cât şi ca antrenor.

Ștefan Beregszaszy a ocupat în perioada 2004-2007 funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Atletism. Sportivul hunedorean, fost antrenor al campioanei Maria Cioncan, păstrează de 40 de ani simbolul de la München. Torţa pe care a purtat-o în 1972 este una dintre marile sale bucurii.

“Eu am fost cel care a întâmpinat convoiul olimpic la intrarea în judeţ şi apoi am purtat flacăra olimpică pe străzile municipiului Hunedoara. Sentimentul a fost de nedescris. Niciodată nu mai văzusem atâtea mii de oameni ieşiţi în centrul oraşului să întâmpine purtătorii flăcarii olimpice”, îşi aminteşte Ştefan Beregszaszy.

Ajuns acum la 71 de ani, Ştefan Beregszaszy, unul dintre marile nume ale sportului românesc, antrenează o grupă de copii talentaţi din municipiul Hunedoara şi se implică activ în organizarea concursurilor de atletism.

“Sâmbătă, 16 august, Ştefan Beregszaszy vine să-l cunoaștem și să-i spunem ce părere avem despre ceea ce a reușit. Aveți ocazia să-l priviți în ochi, să-i spuneți o vorbă caldă și să fiți parte dintre cei care îi vor mulțumi oficial printr-o diplomă și un buchet de flori venind, la ora 11.00, în fața statuii lui Decebal din centrul Devei”, spun reprezentanţii Campaniei “Premianţii fără premii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus