Campania "Premianţii fără Premii" revine în acest sfârşit de săptămână. Primul hunedorean care va fi adus în mijlocul devenilor este un profesor de fizică de la Liceul de Informatică "Traian Lalescu" din Hunedoara.

“Premiantul de sâmbătă, profesorul Mircea Nistor, un dascăl dedicat și pasionat de catedră, a reușit performanța să fie iubit de elevii săi, să fie urmat de aceștia pe tărâmul cunoașterii și să pășească cu încredere către performanțe. El este profesorul care și-a transformat meseria în giuvaer și elevii în nestemate care vor străluci în viitorul apropiat. Prin munca lui am ajuns să fim cunoscuți în lume cu părțile frumoase ale poporului român, de aceea vă chemăm să-i mulțumim pentru efortul depus la catedră, pentru emoțiile trăite de fiecare dată alături de elevii săi”, spun reprezentanţii Campaniei “Premianţii fără premii”.

Printre invenţiile cadrului didactic se numără un scaun plutitor, creat împreună cu elevii săi la Clubul de Fizică. I se alătură câteva maşinuţe electrice, un binoclu, o chitară optică sau procesele de creştere de cristale.

“Sâmbătă, 06 decembrie, începând cu ora 11.00, profesorul Mircea Nistor vine să-l cunoaștem și să-i spunem ce părere avem despre ceea ce face. Aveți ocazia să-l priviți în ochi, să-i spuneți o vorbă caldă și să fiți parte dintre cei care îi vor mulțumi oficial printr-o diplomă și un buchet de flori venind în fața statuii lui Decebal din centrul Devei”, mai spun reprezentanţii Campaniei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus