Celebra comedie "Bădăranii" trebuia jucată marţi, 25 noiembrie, pe scena Centrului Cultural "Drăgan Muntean" din Deva, însă aceasta a fost reprogramată din cauza problemelor de sănătate a actorului Mircea Albulescu.

Potrivit Digi24, cunoscutul actor Mircea Albulescu a ajuns în această dimineaţă la Spitalul Judeţean din Timişoara după ce a acuzat dureri în piept. Actorul în vârstă de 80 de ani este în prezent internat și este supus mai multor investigaţii medicale.

După câteva zeci de minute în care a fost supus mai multor analize şi investigaţii medicale, medicii au hotărât că problema sa este de natură cardiacă, astfel că a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Deocamdată medicii se feresc să pună un diagnostic, dar şi să ofere informaţii, deoarece încă nu au acordul pacientului, dar nici al familiei sale.

Dat fiind faptul că piesa “Bădăranii” nu va mai putea fi pusă în scenă în această seară, ea a fost reprogramată pentru data de 26 ianuarie 2015.

Doritorii pot cumpăra în continuare bilete, preţul unuia fiind de 80 de lei, respectiv 100 de lei pentru două persoane în cazul pensionarilor şi elevilor.

Acestea se găsesc la casieria Centrului Cultural “Drăgan Muntean” Deva, iar pentru informaţii şi rezervări se poate suna la: 0721.055.037

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus