„Luceafărul” va străluci din nou! După mai bine de 17 ani de când cinematograful din municipiul Vulcan a fost închis, iubitorii de film se pot bucura din nou de proiecțiile celor mai noi pelicule. În urma unei investiţii de aproape 18 miliarde de lei vechi, cinematograful a fost complet renovat și își va deschide porțile în prima zi de primăvară.

UPDATE

Programul săptămânii 1-6 martie la cinematograful 3D din Vulcan:

REGATUL DE GHEAȚĂ (3D Dublat) / FROZEN (3D Dublat)
ora 14.00 – duminică, luni, marţi, miercuri, joi;

NON-STOP (Premiera)
16.00 – duminică, luni, marţi, miercuri, joi;

POMPEII (3D)
18.00 si 20.00 – duminică, luni, marţi, miercuri şi joi.

Preţul unui bilet la o proiecţie 3D este de 15 lei, iar la un film 2D de 10 lei.

Proiecţii 3D, la fel ca în marile oraşe din ţară

Începând de sâmbătă, 1 martie, cetăţenii municipiului Vulcan şi nu doar ei, se vor putea bucura de un cinematograf complet renovat, dotat cu sistem digital 3D. După ani grei de lucrări, publicul vulcănean va fi uimit de noua faţă a “Luceafărului” din localitate. Noua sală de cinema este amenajată după cele mai moderne standarde. Pardoseala din lemn a fost înlocuită cu covoare roşii, pereţii sunt antifonaţi în stil ultramodern, iar vechile scaune au fost schimbate cu fotolii confortabile. Mai mult decât atât, noua sală de cinema este dotată cu un sistem permanent de supraveghere video. “Investiţia a costat 18 miliarde de lei vechi, dar a meritat. Este unul din cele mai frumoase cinematografe din ţară”, a declarat viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merişanu.

Scena a fost prelungită în aşa fel încât aici să se poată desfăşura nu doar proiecţii de filme, clasice sau 3D, ci şi spectacole de teatru, de muzică sau alte activităţi culturale. Sâmbătă, 1 martie, la inaugurarea cinematografului 3D din Vulcan, pe scenă vor evolua membrii formaţiei “Syncreto” din Timişioara, dar şi alți artişti locali.

„Luceafărul”, închis de mai bine de 17 ani

Cinematograful “Luceafărul”, singurul existent în localitate, aparţinea în trecut Regiei Româniafilm. În cele din urmă, autorităţile locale au decis să preia în administrare locația şi să o transforme într-un adevărat centru de atracţie pentru toţi iubitorii de film și spectacole. Lucrările pentru modernizarea “Luceafărului” din localitate au durat mai bine de 10 ani, dar efortul a meritat din plin.

9 răspunsuri

 1. la inaugurare va fi spectacol sau va rula un film ??? sa stiu daca vin sau nu 😀

 2. de banii aia mai bine face locuinte pt tineri sau pt nevoiasi…
  sau ceva locuri de munca.
  In ziua de azi cu internetu si o sa mearga lumea la film.Macar asa se fura banii”legal”

  • cu banii aia sa faca ce? tu crezi ca faci o locuinta cu 3 placi de rigips si 2 maini de glet? tinerii refuza sa lucreze pentru salariul minim pe economie. asadar hai sictir

  • ps: locurile de munca nu le realizeaza primaria, ci investitorii, adica eu ion fac firma x si am nevoie de spatiu pentru plasamentul societatii, vin la primarie, fac demersuri, aia aproba, eu ridic, angajez, si am facut locuri de munca.
   sunteti prea ……………redusi

  • Cred ca nu sti de vorbesti. E o diferenta mare in a vedea un film pe internet in fata unui ecran mic si in a vedea un film intr-o sala de cinema moderna.Nu sti sa apreciezi arta cinematografica.De ce crezi ca a fost deschis cinematograful?A fost deschis pentru copii…ei pot invata din filme istorice….piesele de teatru educative…in plus poti iesi cu prietenii la un film….cred ca e mai fain decat sa stai in casa.

  • dradal_kalokagathon@yahoo.com' Catalin Lovin spune:

   corecta observatie, numai ca vizionarea unui film la cinematograf nu se compara cu cel vazut acasa din mai multe motive.o sa expun doar unul. ai ocazia sa schimbi ceva in petrecerea timpului liber.

 3. Uite ca eu prefer sa vad filmul pe un ecran gigant chiar daca trebuie sa platesc bilet. In plus pretul pare rezonabil si cred ca oricine si-ar permite sa vada un film pe luna macar. E altceva decat ce vedem de pe internet

 4. Forte bine,bravo lor!Deva sta in benza si merge la Timisoara sau Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus