Duminică, 15 iunie, în judeţul Hunedoara se va desfăşura o competiţie de Street Workout, o metodă inedită de fitness. Campionatul va fi organizat de către Asociaţia Fitness Urban Grup, reprezentată de Doru Dorobăţ, care este fondator, dar şi reprezentant World Street Workout Federation în România.

Competiţia va avea loc în Parcul Tineretului din Orăștie, începând cu orele 12.00. Sportul Street Workout este descris ca o nouă mișcare, tot mai populară în rândul tinerilor, ce constă în exerciții cu propria greutate, în scopul obținerii unui corp frumos, tonifiat și sănătos. Acest sport este foarte atractiv, spectaculos și gratuit, ajutând la dezvoltarea unui corp armonios, cu o musculatură bine definită, într-un mod natural.

Fondatorul Asociaţiei Fitness Urban România, Doru Dorobăt, este din Cluj şi anul trecut a reprezentat România la Campionatul Mondial de Street Workout 2013 de la Riga. Doru Dorobăţ a devenit cunoscut la nivel naţional pentru că deţine primul record naţional de flotări. Acest lucru s-a întâmplat în anul 2012, când a făcut 1300 de flotari în 49 de min. “Acum doi ani am pus bazele comunităţii Fitness Urban Romania. Lucrurile au evoluat încet, dar frumos. Oamenii au început să iasă la mişcare în aer liber din ce în ce mai mult. Am ajuns în punctul în care trebuia să fac un pas înainte pentru pasionaţii care lucrează în fiecare zi cu propria greutate astfel încât ei îşi modelează corpul şi îşi menţin sănătatea într-o stare bună. Vreme de câteva luni am lucrat la organizarea Concursului Naţional de Street Workout”, spune Doru Dorobăţ, organizator principal.

Câștigătorul Campionatului Național Street Workout de la Orăştie va reprezenta România la Campionatul Mondial Street Workout, care va avea loc la Moscova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus