Astăzi, devenii vor avea parte de un spectacol inedit care îi va face să râdă cu pofta, dar totodată îi va pune pe gânduri.

Sad Comedy, un nou concept de spectacol cu Anca Sigartău, Sorana Darclée Mohamad, Octavian Strunilă, Alin Panc, și Alexandru Conovaru, va poposi la Deva, pe 19 septembrie.

Astăzi, artiștii vor pune în scenă în premieră, pentru publicul hunedorean, spectacolul „E atât de rău, că-i bine!”, de la ora 19.00, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Preț de 75 de minute, actorii vor interpreta diferite scheciuri care vor stârni râsul publicului, dar totodată oamenii vor fi puși pe gânduri în legătura cu realitatea în care trăiesc.

„Ne-am gândit să venim cu un nou concept de comedie, de show, drept pentru care a luat naștere Sad Comedy. Spectacolul promite publicului o doză mare de umor, într-o interpretare remarcabilă. Vor fi întâlnite și momente actuale, cunoscute de public”, a declarat managerul spectacolului, Răzvan Bogdan Căpitan.

După premiera de la Deva, artiștii vor urca pe scenă și în orașe precum Hunedoara, Buzău, Focșani, Sighișoara, Arad, sau Galați.

Totodată, începând de anul viitor, „E atât de rău, că-i bine!” va ajunge și în America, Franța, Suedia, Italia, Spania.

Deși este primul proiect al trupei Sad Comedy, lucrurile nu se vor opri aici și cu siguranță vor mai urma și alte spectacole.

Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus