Mihai Tudose efectuează vineri o vizită în județul Hunedoara.

Premierul Mihai Tudose a plecat, în această dimineaţă, în inspecţie la una dintre cele mai aşteptate autostrăzi: Deva – Orăştie. Prim-ministrul a plecat de la Guvern cu o delegaţie pentru a verifica lucrările la tronsonul III al autostrăzii şi a făcut o oprire în zona localităţii Şoimuş.

Inspecţia premierului vine după ce fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, susţinea înainte de demisia din fruntea ministerului că este extrem de nemulţumit de lucrările de pe respectivele tronsoane şi ameninţa chiar cu rezilierea contractelor.

tudose vizita autostrada deva lugoj (1)

stiripesurse.ro

2 răspunsuri

  1. limami@ether123.net' FORUM PE UNDE MERG spune:

    “în inspecţie la una dintre cele mai aşteptate autostrăzi: Deva – Orăştie”??? autostrada Deva – Orastie e FINALIZATA de 3 ani

  2. Domnule premier, dati ordin sa faca benzile de intrare si iesire de pe A1 spre Deva mai exact la Santuhalm unde se va descarca catre Deva si Hunedoara. La dvs la Braila su Galati faceti o treaba buna cu noul pod dar faceti va rugam si la Deva si lumea nu va va uita niciodata.va multumim.Deva nu are nici o iesire si intrare pe A1 in schimb Sebes are 3 si e mai mic ca Deva….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus