Categoria Fotografia anului, Eleonora Carmen Hărău în campanie electorală

harau sala sporturilor

Aceasta este fotografia anului 2016 și merită premiată pentru zdroaba cu care candidata de atunci s-ar fi băgat și-n gaură de șarpe, doar ca să mai obțină un vot în plus. Se vede cu ochiul liber că n-a urcat în viața ei într-un ring de box (nu că ar fi fost necesară o astfel de experiență!). Din fotografie puteți observa că cei doi oameni de ordine au ridicat corzile ringului ca să-i facă loc candidatei să urce. Pentru că „le știe pe toate”, Hărău a urcat în ring prin dosul unuia dinte cei doi gentlemani. Parcă presimțea că așa o să intre și în Senat, pe din dos, la redistribuirea națională. Nu, doamnă, nu știți totul! Ați putea adăuga în armata de slăvitori ai dumneavoastră și un consilier în probleme de sport. Ar merge și unul de modă!

 

Categoria „Micul Napoleon”, care a făcut PNL praf Florin Roman (PNL)

ROMAN

Supranumit de către un prezentator de miting „micul Napoleon”, Florin Roman, trimis de la Alba la Hunedoara să resusciteze PNL, a reușit „performanța” să scadă și mai mult scorul liberalilor hunedoreni. Dacă la locale PNL a luat peste 30 la sută în județ, la parlamentare, sub conducerea „micului Napoleon” în mizerie, scorul s-a mai dus în jos cu aproape 10 procente. Dacă Roman e „Napoleon”, atunci clar alegerile parlamentare au fost „bătălia de la Waterloo”. Doar că „micul Napoleon” nu vrea să abdice, precum a făcut-o adevăratul Napoleon după Waterloo, ci să candideze la șefia PNL Hunedoara.

 

Categoria „Cel mai ghinionist politician hunedorean”, Dorin Oliviu Gligor (PNL)

GLIGOR

După ce a pierdut, pe rând, alegerile pentru Primăria municipiului Brad, pe cele pentru Primăria Deva, Senat, a fost schimbat din postul de prefect, n-a fost lăsat să devină președinte al Consiliului Județean, a fost pus pe locul al doilea pe lista PNL pentru Camera Deputaților. Cum bine se știe, „norocul” l-a făcut să rămână acasă, ratând la câteva voturi mandatul de parlamentar la alegerile din 11 decembrie 2016.

 

Categoria „Jupânul județului”

NISTOR

Fără îndoială, acest titlu i se potrivește lui Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara. Tăcând, acesta i-a dus pe social-democrați la victorie de două ori în 2016. Întâi, le-a luat liberalilor supremația în județ, iar apoi i-a umilit la parlamentare. Scor final PSD – 6 parlamentari din 9, șefia completă a Consiliului Județean (președinte și cei doi vicepreședinți), 18 mandate de consilieri județeni din 33, 35 de primării din 69 (reprezentând 58 la sută din populația județului). Acum, „jupânul județului” trebuie să arate dacă poate ține steagul sus, pentru că deja a cedat, păstrând în posturi oameni de-ai PNL-ului, din motive care le scapă inclusiv „tovarășilor de arme”.

 

Categoria „Jenică, unde ești?!”

Mircia Muntean (1)

Acest titlu i se cuvine lui Mircia Muntean, care a ajuns de la extaz la agonie în doar câteva zile, în luna iunie. A câștigat la o diferență confortabilă postul de primar al municipiului Deva, în data de 5 iunie. Cinci zile mai târziu, Înalta Curte i-a făcut un „cadou” – în total 6 ani de închisoare cu executare, pe fond. Judecătorii au considerat că Muntean merită doi ani cu executare pentru spectacolul pe care l-a oferit întregii țări în octombrie 2014, când a urcat băut la volan, a atins câteva vehicule, iar apoi a fugit în boscheți, desculț și plin de sânge, să-și caute cățelușa, ce s-a speriat și a fugit. Toată lumea își amintește cum Muntean declara atunci că nu el s-a aflat la volan, ci un oarecare Jenică. Din păcate, în instanță, Jenică a spus că Muntean era la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus