MINCIUNILE doamnei „ZERO CENTIMETRI” încep să iasă la iveală!

Este, fără îndoială, meritul presei hunedorene că a adus în atenția publică un subiect „fierbinte” al acestei veri: impasul reabilitării drumului județean Hunedoara-Călan, proiect finanțat din fonduri europene.

În urma dezvăluirilor, doamna Carmen Guran – „Zero Centimetri” de drum – a certat presa că dezinformează cititorii și, în dubla sa calitate (de director tehnic al Consiliului Județean și manager al acestui proiect), a cerut drepturi la replică – pe care le-am analizat într-un articol precendent (MAI MULTE INFORMAȚII, AICI).

Vă reamintim că atât de bine a lucrat la acest proiect doamna Guran „Zero Centimetri”, încât acum trebuie să „se taie” din drum pentru că altfel ar însemna ca o parte din acesta să treacă prin curțile oamenilor.  Iată ce declara doamna manager:

„În urma verificării conformităţii acesteia (a documentației tehnice – n.red.) cu cererea de finanţare au rezultat minore renunţări asupra executării unor şanţuri şi rigole şi a 200 ml de bandă pentru trafic lent.” (Mesagerul Hunedorean – 4 august 2019)

„La verificările conformitătii proiectului cu cererea de finanțare s-a constatat că o parte din semnalizarea rutieră, o parte din șanțuri, drumurile laterale și 200m de bandă suplimentară sunt parțial sau total în afara limitei de proprietate.” (Ziarul Hunedoreanului – 30 iulie 2019)

Încă o DEZINFORMARE marca #CarmenGuranZeroCentimetri

După ce am demascat minciuna cu terenul pentru pista de biciclete (AMĂNUNTE AICI), astăzi vă prezentăm o nouă mostră de „profesionalism” și „onestitate” din partea doamnei Carmen Guran.

Așadar, doamna manager ne spune de două ori, în două ziare diferite, că se taie 200 de metri liniari de bandă pentru trafic lent. Cum noi ne-am obișnuit deja să nu credem nimic din ce spune și să verificăm fiecare cuvânt, am descoperit (a câta oară?!) o nouă dezinformare.

Conform firmei care execută proiectarea pentru acest obiectiv de investiții, se vor tăia, ATENȚIE, nu mai puțin de 330 de metri liniari de bandă secundară! 

Doamnă Guran, în cazul de față este artimetică, nu semantică! În calitate oficială de manager de proiect ați oferit presei informații false! 40% din dezastru, atât ați ascuns, doamna Zero Centimetri.

Stimați cititori, noi nu găsim decât două explicații posibile: fie doamna director tehnic/manager de proiect/supervizor/purtător de cuvânt autodesemnat al CJ etc. chiar nu are habar de proiectul de pe urma căruia câștigă sporuri la salariul de bugetar de lux, fie minte cu dispreț și cu nerușinare încercând să ascundă de hunedorenii care îi plătesc leafa adevărata dimensiune a dezastrului! Dumneavoastră găsiți alte variante?

Cu siguranță VOM REVENI pentru că, din păcate, suntem siguri că vom mai descoperi multe în săptămânile următoare…

Un răspuns

  1. Pingback: În lipsa argumentelor, directorul tehnic al Consiliului Județean a trecut la jigniri și amenințări! - Hunedoara Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus