Simona Halep are toate şansele să devină numărul 1 mondial, estimează italienii de la OK Tennis, remarcând traseul bun a româncei.

Jurnaliştii de la OK Tennis cred că Simona Halep poate deveni până la finalul acestui an „regina” tenisului feminin, făcând o analiză a adversarelor la titlu ale româncei.

“Na Li a câstigat Australian Open, dar apoi a fost eliminată rapid la Roland Garros şi Wimbledon. Sharapova şi-a revenit şi a câstigat la Madrid si Roland Garros, însă jocul ei nu a convins niciodată. Kvitova are un talent imens, dar este inconstantă şi e, practic, imposibil, să ajungă pe primul loc”, scrie sursa menţionată, citată de ziare.com.

“Cea mai serioasă candidată la primul loc este Simona Halep. Românca a ajuns pe locul 3, a jucat în prima finală de Grand Şlam şi, spre deosebire de Eugenie Bouchard, a făcut puţini paşi greşiţi în turneele mai mici. Întotdeauna a dat totul, ajungând cât de departe a putut la fiecare turneu. Dacă va continua aşa şi pe ciment va ajunge serios şi meritat la ţintă, iar WTA îşi va găsi nouă regină”, este concluzia italienilor de la OK Tennis.

SURSA: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus