Subiectele abordate au vizat perspectivele unor colaborări viitoare legate de identificarea de oportunități de parteneriate bilaterale între județul Hunedoara și mediul de afaceri regional din Belgia.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David, a participat în aceste zile la mai multe întâlniri cu reprezentanți ai mediului european, întrevederi care au avut loc la Bruxelles.

Cu ocazia ”Săptămânii europene a regiunilor și orașelor – Open Days 2015”, Adrian David a luat parte la reuniunea Delegației României la Comitetul Regiunilor cu Comisarul pentru Politica Regională al Comisiei Europene, Corina Crețu.

“Au fost abordate subiecte referitoare la reglementările în vigoare ale accesării fondurilor europene și perspectivele de finanțare pentru perioada 2014-2020.” au declarat reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara.

foto 1 intalnire Corina Cretu, 13.10.2015

Totodată, președintele Consiliului Județean Hunedoara a fost primit la sediul Parlamentului European de europarlamentarul Mircea Diaconu, discuțiile purtate fiind în legătură cu gestionarea cetăților dacice din județul Hunedoara și sprijinul acordat în identificarea de fonduri europene alternative la cele structurale pentru valorificarea patrimoniului cultural.

Un răspuns

  1. raulionescu37@yahoo.com' IONESCU RAUL spune:

    se tot duce lumea politica din provincie sau din capitala tarii noastre la Bruxelles, se fac poze frumoase, ne povestesc despre tot felul de intalniri cu tot felul de personaje care mai de care mai celebre, frumos…
    dar REZULTATE CONCRETE? ‘POPORUL’ CU CE SE ALEGE DE PE URMA ACESTOR VIZITE? CATI BANI? CATE PROIECTE? CATE LOCURI DE MUNCA? CATI INVESTITORI ATRASI AICI, ETC…
    MAI USOR CU POZELE SI MAI MULT CU REZULTATELE! CU POZELE AFISATE PESTE TOT -CAND MERGETI PE BANII VOSTRII, PE BANII NOSTRII VREM POZE CU REALIZARI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus