Răspundeți aici la întrebarea președintelui.

Președintele Klaus Iohannis a stârnit vâlvă în spațiul public, după ce a declarat, în plenul CSM, că Procurorul General al României, ar trebui să facă parte din CSAT.

Pentru a afla opinia alegătorilor, Iohannis a lansat, pe pagina personală de Facebook, o întrebare utilizatorilor:

”Nu numai terorismul, dar și corupția și crima organizată reprezintă amenințări la adresa securității naționale a oricărui stat, iar procurorii se află în prima linie a luptei împotriva rețelelor ilegale de orice fel. Am lansat recent o temă de dezbatere: ar trebui sau nu să participe și procurorul general la ședințele Consiliului Suprem de Apărare a Țării?”, scrie Klaus Iohannis.

SPUNEȚI-VĂ PĂREREA AICI

stiripesurse.ro

foto: mediapolis.ro

4 răspunsuri

  1. domnilor numai sa participe ? fara sa se ia masuri? = 0 eu zic ca trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea pt tradare furt din buget crima trafic de orice fel tentativa de crima viol a celor ce nu si pot justifica averile uriase confiscate subminarea ec nationale vanzarea bogatiilor catre alte corporatii respectiv state asa se va face curat cu costuri mici daca i baga la parnaie pe banii mei = 0 iasa mai bogati mai insetati de razbunare crima ;mai periculosi

  2. Atunci mai trebuie sa vina si avocatul poporului? Nu procurorul general are alte atributii,Activitatea procurorului este supusa principiilor legalitatii, impartialitatii si controlului ierarhic, toate acestea fiind incadrate in sfera larga a garantarii independentei procurorului in solutii.

  3. deveanu@yahoo.com' Profu de mate spune:

    De ce nu o lege care sa impuna tuturor celor platiti din bani publici sa-si justifice averile ? Ar fi neconstitutional? Nu-i adevarat, patronul-STATUL poate sa impuna o astfel de conditie pentru accesul si mentinerea intr-o functie platita de la buget. Cine nu-i de acord e liber sa plece, in sectorul privat, acolo unde asa ceva este permis, daca patronul doarme…in papuci. Asta ar trebui sa ceara dl. Presedinte Iohannis Guvernului si Parlamentului. Ar avea un sprijin imens din partea celor cinstiti.Este inadmisibil ca buna parte din PIB sa paraseasca Romania, ca unii politruci sa fure enorm, ca sa avem o coruptie generalizata !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus