Vezi predicțiile pentru fiecare zodie!

Ianuarie

Continuă tensiunile înregistrate în ultimele două luni la nivelul relaţiilor între instituţii şi public şi al iniţiativelor organizatorice. Relaţiile cu străinătatea decurg normal sau chiar bine atunci când este vorba de noutăţi, schimbări sau relaţii cu autorităţile. Perioadă indicată pentru revizuirea unor decizii. Negocieri anevoioase, informaţii „ţinute la sertar”, soluţii „de criză”.

Februarie

E vremea manevrelor şi a planurilor discrete. Relaţiile de prietenie sunt puse la încercare. Necazuri a căror cauză este încăpăţânarea, ostilitatea sau dorinţa de a domina a unora. Măsuri economice, administrative contradictorii care cu greu pot fi puse în aplicare. Ambiţiile unora se lovesc de ziduri de indiferenţă sau neputinţă. Pericol pentru averi şi patrimonii de orice natură.

Martie

Cele două eclipse creează tulburări sufleteşti, împingând spre percepţii deformate şi spre de tot felul exagerări. Emoţii colective intens trăite. Experienţe personale stranii. Preocupări îndreptate spre activităţi de compensare şi vindecare sufletească. E vremea medicamentelor şi a calmantelor. Informaţiile, schimbul de idei şi dialogul funcţionează uneori corect.

Aprilie

Multă energie şi dorinţă de acţiune, faptă, eficienţă. Dorinţa de a depăşi cu orice preţ şi cu orice risc o serie de obstacole mai vechi sau mai noi. Perioadă de epuizare prin muncă şi efort fizic. Sectorul călătorii, diplomaţie, misiuni militare pune în criză, spre sfârşitul lunii, ceea ce, la începutul lui aprilie, părea să reprezinte o soluţie. Declaraţii şocante, provocatoare sau belicoase. Ambiţii uriaşe.

Mai

Pragmatism, răbdare, muncă asiduă, efortul de a depăşi prin muncă o deficienţă bănească. Calcule băneşti corecte, noroc în acţiunile întreprinse în legătură cu pământul (bun funciar, teren agricol, construcţii, viticultură, păduri, grădinărit). Aspectele armonice pe toate semnele de Pământ dau stabilitate psihică, rezistenţă nervoasă şi formă bună fizică. Dificultăţi în relaţiile cu străinătatea.

Iunie

E vremea contradicţiilor şi a instabilităţii. Informaţiile sunt contrazise de realitate. Rezultatele sunt contrazise de intenţii. Aspiraţiile se lovesc de piedicile cotidiene. Scopurile nu-şi găsesc metoda. Călătoriile nu ating ţinta. Totul se schimbă, se năruie, se transformă sau se termină înainte de vreme; în această perioadă nu se poate construit nimic. 1 iunie zi specială cu valoare de destin.

Iulie

Armonii subtile provenind de la cele trei semne de Apă care funcţionează armonic, ba chiar puternic. Se consolidează o serie de idei-forţă în inima nativilor indiferent de zodie, se clădesc visuri, se speră. Şansa de a relua proiectele mai vechi care nu şi-au pierdut valabilitatea şi care îşi găsesc calea sau momentul potrivit. Criză interioară provocată de relaţia dezamăgitore cu străinătatea.

August

Dinamism, spirit de iniţiativă, dorinţa sau chiar plăcerea aventurii. Tendinţa de a începe etape noi de viaţă din care nu lipseşte ideea de plecare, evadare, călătorie, misiune pe relaţia cu străinătatea. Perioadă importantă pentru decizii militare, punerea în aplicare a unor strategii noi. Eclipsa sporeşte riscul asumării unor decizii de către lideri sau instituţii şi organisme publice.

Septembrie

Cele două eclipse pun în evidenţă laturile şubrede ale unui demers, carenţele unei pregătiri profesionale sau metodele neadecvate cu care s-au abordat chestiuni practice în viaţa publică. Relaţia cu străinătatea devine dificilă: dialog întrerupt cu reprezentanţii instituţiilor de resort: diplomaţie, transporturi, comerţ exterior, turism, măsuri practice cu rol protecţionist din categoria „şicanelor”.

Octombrie

Tendinţă generală de a atenua conflictele, de a găsi căi de cooperare, de a intra în normalitate. Totuşi, dificultăţile, divergenţele de opinii sau de interes continuă să funcţioneze, motiv pentru care unii vor încerca forţeze aceste bariere prin gesturi autoritate. Sunt posibile abuzuri, încălcări ale legii. Saturn joacă un rol esenţial într-un conflict naţional sau internaţional, legat de teritorii sau credinţă.

Noiembrie

Lumea lucrurilor subtile câştigă teren. Ceea ce se petrece în taină, ceea ce se făureşte în forul interior, este o prioritate. Oamenii se ocupă de ei înşişi, de gândurile lor, de enigmele din viaţa lor şi vor să pătrundă cu mintea dincolo de aparenţe şi manipulări. Radicalismul ideilor şi sentimentelor îşi pune amprenta pe domeniile vieţii publice. Se ţes planuri ascunse, se fac înţelegeri secrete.

Decembrie

Evenimentele se derulează pe două coordonate: prima, cea dură, a chestiunilor importante şi a deciziilor autoritare care nemulţumesc şi a doua, cea a unui interes pentru tot ceea ce este legat de ceremonial, de reprezentare, de simbolism şi/sau de credinţă. Apar idei reformatoare, care scindează categoriile largi de populaţie în apărători şi contestatari şi provoacă dezbateri furtunoase. Posibil acord internaţional.

Berbec

Primele şapte luni ale anului sunt dominate de Marte în Scorpion care poate provoca accidente şi atrage pericole sau pierderi materiale şi apoi de Marte în Săgetător care va acţiona în favoarea nativilor luptători care au un scop înalt. Până pe 9 septembrie, frecvente problemele legate de muncă. După această dată, se înmulţesc conflictele între parteneri şi consecinţele lor juridice. Un an al contradicţiilor.

Taur

Cel mai puternic marcaj, care durează întregul an, cu suport astral diferit, ţine de relaţiile parteneriale. Periculoase toate soluţiile „neortodoxe” care conduc la procese. Tensiuni interioare pornind de la obstacolele în calea punerii în practică a unui proiect. Discrete reglementări ale regimului de muncă: soluţii şubrede, trecătoare, însoţite de clauze care le îngrădesc o libertate de gândire, de acţiune, de exprimare, de afirmare.

Gemeni

Perioadă lungă de reevaluare şi reaşezare personală, provocată de relaţiile cu familia, cu partenerii, cu profesia. În toate domeniile esenţiale de viaţă va fi nevoie de o permanentă acceptare a „ceva” şi renunţare la „altceva”, ambele ipostaze petrecându-se cu mare consum interior, după lungi „dezbateri interioare” sau chiar conflicte. După 9 septembrie, întregul peisaj astral devine prietenos, chiar tandru.

Rac

Relaţii sentimentale, relaţiile cu copii sau cu propriul suflet vor ocupa un loc important. Din luna mai, aceste trăiri se vor încărca de stres, negativism, îndoială, nemulţumire sau dezamăgire. Eclipsa de Soare din 9 martie le poate permite unora o transforme personală modestă altora, însă, ea le va permite salturi de conştiinţă spectaculoase. Sunt de ascultat avertismentele lansate de eclipsa din 1 septembrie într-un plan al comunicării.

Leu

Până în august, într-o primă etapă legată de tranzitul lui Marte, şi apoi până la sfârşitul anului, în legătură cu traseul Lunii Negre, primordiale vor fi, chestiunile legate de familia din care provin, de casă, patrimoniu, unde se întrevăd neplăceri şi încurcături ce trebuie asumate şi rezolvate corect. An bun în privinţa relaţiilor sentimentale şi a capacităţii de a lua decizii curajoase. Interesantă eclipsa de Lună din 18 august.

Fecioară

An fără linişte, fără odină, fără repaus. Solicitări continue. Grad mare de dificultate în rezolvarea tuturor problemelor născute din complexitatea, diversitatea, amploarea relaţiilor astrale care le induc. Luna septembrie reprezintă un punct-cheie în evoluţia lor prin impactul pe care îl vor avea cele două eclipse, dintre care cea de Soare, din 1 septembrie, va pune într-o ecuaţie dramatică, întreaga lor existenţă. Atenţie!

Balanţă

Până pe 9 septembrie multe aspecte de viaţă sunt trăite difuz, mocnit, „înfundat”, fără rezonanţă, fără efect, în ciuda multor eforturi de a rupe acest văl de incertitudine sau imprecizie. După 9 septembrie, situaţia se schimbă în favoarea lor. Segmentul banilor va fi pus la încercare întregul an. Atenţie în luna martie, când, cele două eclipse, mai ales cea din 9 martie, pot scoate la iveală aspectele şubrede cu privire la sănătate.

Scorpion

Solicitările lui Marte, până în la începutul lui august, şi apoi, ale Lunii Negre, până la sfârşitul anului, nu aduc confort şi siguranţă nici unui nativ. Eclipsa de Lună din 18 august îşi va pune amprenta pe segmentul puterii, al vieţii lor sociale sau al celei de familie. Ajutor continuu, dar discret, de la tranzitele prin Peşti, favorabile artiştilor şi creatorilor. An în care se vor număra trădătorii şi pagubele materiale.

Săgetător

An al contrastelor, al contradicţiilor, al gesturilor de forţă sau al deciziilor luate prin „forţa împrejurărilor”. Atenţie la efectele, la sugestiile şi la impulsurile eclipsei de Soare din 9 martie (rol karmic) şi ale celei din 1 septembrie, care vor aşeza pe termen mediu, viitoarele probleme ce stau în calea lor. Întregul an stă sub semnul riscului de a se îmbolnăvi singuri prin stres, nelinişte, spaime, supărări, conflicte care-i macină.

Capricorn

Pericolele şi necazurile vin în acest an de la prieteni, de la tovarăşi de drum, de la cunoscuţi care se complac în jocuri periculoase, ilegale sau imorale. Cariera lor se limpezeşte de la sfârşitul lunii mai. Din 9 septembrie, pot primi funcţii, se pot înălţa în rang, pot avea succes sau se pot bucura de protecţie înaltă dar, din acel moment, vor încep şi o serie de confruntări care vor ricoşa, după caz, spre familie, avere sau spre persoana lor.

Vărsător

Funcţiile, puterea, notorietatea, succesul sunt şubrezite întregul an. La începutul luni august dispare influenţa lui Marte dar rămâne activă, într-un alt registru şi cu alte forme de manifestare, Luna Neagră. Risc de pierdere de imagine şi de acuzaţii. Unii vor alege lupta care va fi crâncenă. Ochii pe bani în perioada eclipselor de Soare din 9 martie şi 1 septembrie, ambele pe axa veniturilor băneşti şi a câştigurilor materiale!

Peşti

Alianţele, căsătoriile, divorţurile, partajele, contractele, procesele, negocierile, parteneriale comerciale vor fi o realitate până pe 9 septembrie. Nu vor fi uşor de controlat dar nici imposibil de realizat, mai ales în preajma celor două eclipse din 9 martie şi 1 septembrie, zile memorabile pentru evoluţia lor. Din 9 septembrie, axa banilor devine atât de activă în fiecare clipă a vieţii lor, de parcă toţi Peştii ar fi bancheri sau brokeri.

SURSA libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus