Studenți ai Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca vor susține prezentări ale universității în Deva, Hunedoara și Petroșani.

Luni, 25 martie, studenți ai Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și voluntari ai Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Boylai (OSUBB) vor susține prezentări ale prestigioasei universități în Deva, la Colegiul Național „Decebal” de la ora 9 și la Colegiul Pedagogic „Regina Maria” de la ora 11, în Hunedoara la Colegiul Național de Informatică „Traian Lalescu” la ora 9:00 și în Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” la 10:50 și în Petroșani la Colegiul Național „Mihai Eminescu” la ora 12 și la Colegiul Național de Informatică „Carmen Sylva” la ora 13.

Prezentările fac parte din proiectul Caravana UBB al OSUBB, proiect aflat la a 6-a ediție, care îți propune prezentarea ofertei de studiu a UBB în cât mai multe licee prestigioase din țară. Anul acesta, Caravana UBB ajunge în peste 100 de licee din 31 de orașe, atât din zona Transilvaniei, cât și a Banatului sau Moldovei.

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyaieste structura ce are ca scop apărarea drepturilor și intereselor studenților universității, precum și organizarea de proiecte în beneficiul studenților și al universității și reunește studenți din toate facultățile UBB.

Universitatea Babeș-Bolyai este cea mai mare instituție de învățământ superior din România, având aproximativ 38 000 de studenți. A fost inclusă în diferite topuri internaționale ale universităților pe poziții importante, fiind clasată drept cea mai prestigioasă universitate din țară. Cuprinde 21 de facultăți cu specializări diferite, de la Matematică-Informatică, Biologie și Geologie, Chimie, Fizică, Științe Economice, la Drept, Litere, Psihologie, Sociologie, Teatru și Televiziune.

Pentru mai multe detalii, îi puteți contacta pe organizatori:

Timea IANCU (responsabil PR CaravanaUBB): timea.iancu@yahoo.com,

Robert SZARVAS (coordonator CaravanaUBB): robisz98@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus