Va fi demerat un proiect de anvergură în centrul Bucureştiului!

Ionuţ Negoiţă, patronul clubului din “Ştefan cel Mare”, a declarat că a primit asigurări din partea ministrului Elisabeta Lipă că stadionul din “Groapă” va fi complet refăcut.

“Sunt veşti bune ca acest stadion să se refacă. Se refac în Craiova, Târgu Jiu, provincie şi în centrul Capitalei rămân aşa. Doamna ministru a depus toate documentele, se lucrează”, a declarat Ionuţ Negoiţă pentru Sport.ro.

Din informaţiile apărute în presă, bugetul pentru acest proiect va fi asigurat din bani publici. Înainte de a deveni prelua funcţia de la Ministerul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă a ocupat funcţia de preşedinte al CS Dinamo.

Modernizarea stadionului din “Ştefan cel Mare” este una dintre condiţiile obligatorii impuse de UEFA pentru ca România să poată găzdui meciuri de la Campionatul European din 2020. România va organiza patru partide din cadrul turneului final, meciuri care se vor disputa pe Arena Naţională, însă este nevoie de alte patru stadioane aduse la standarde europene pentru ca echipele să se poată antrena în condiţii optime.

Arenele de pregătire propuse de România sunt stadioanele din Ghencea, Ştefan cel Mare, Giuleşti şi Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus