ÎN ATENȚIA OPERATORILOR TURISTICI DIN JUDEȚUL HUNEDOARA - PARTICIPARE ONLINE LA TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI!

Anul turistic 2021 începe într-o notă optimistă, cu cel mai mare eveniment dedicat industriei, ce va avea loc în perioada 18-21 februarie. Prima ediție a Târgului de Turism al României din acest an debutează într-o formă complet nouă, adaptată contextului actual. Astfel, în cadrul unei expoziții virtuale, se vor reuni reprezentanți ai industriei ospitalității și turiști aflați în căutarea celor mai sigure și ofertante destinații turistice ale anului.

Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara (ADEH) va participa la acest eveniment online, pentru a prezenta publicului larg cele mai frumoase destinații și obiective turistice ale județului.

Vă invităm să participați alături de noi la acest eveniment, la care veți avea ocazia să vă expuneți cele mai bune oferte și servicii, în cadrul standului virtual al județului.

În acest scop, vă rugăm ca până la data de 05 februarie 2021 să ne transmiteți prin e-mail, la adresa adeh_hd@yahoo.com, o prezentare a unității dumneavoastră de cazare, în care să includeți câteva fotografii reprezentative, descrierea unității, datele de contact și orice alte informații pe care le considerați relevante pentru atragerea turiștilor.

Menționăm că serviciile de găzduire pe platforma online și participarea la eveniment este oferită în mod gratuit operatorilor turistici din județul Hunedoara, în ordinea primirii solicitărilor, până la epuizarea integrală a spațiului de expoziție online închiriat de ADEH.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus