Primarul municipiului Deva, Petru Mărginean (Partidul Conservator), şi-a exprimat public opţiunea de a-l susţine în alegerile prezidenţiale pe candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL), el semnând marţi lista de susţinători ai lui Klaus Iohannis - Partidul Naţional Liberal (PNL)

“Am decis să fiu unul dintre susţinătorii lui Klaus Iohannis, deoarece îl respect pentru ceea ce a făcut în Sibiu. Este un om care vorbeşte puţin şi face multe. Cred că în România nu mai avem nevoie de spectacole, ci de lucruri concrete”, a declarat primarul municipiului Deva imediat după ce a semnat lista de susţinători ai lui Iohannis, la sediul PNL din oraş.

Edilul şef al municipiului Deva a mai spus că a analizat şi discursurile candidaţilor Victor Ponta şi Klaus Iohannis, apreciind că acesta din urmă este alături de tineri şi urmăreşte dezvoltarea economică a României.

CITEȘTE ȘI: PNL HUNEDOARA se pregăteşte să dea lovitura pe piaţa transferurilor

Lista a fost semnată la sediul PNL din Deva, în prezența secretarului organzatoric PNL Hunedoara, Liviu Antal.IMG_2679

Potrivit secretarului organizatoric al PNL Hunedoara, Liviu Antal, în judeţul Hunedoara au fost strânse până acum peste 55.000 de semnături de susţinere a candidaturii lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale. Dintre acestea, PNL a adunat circa 35.000 de semnături, iar diferenţa revine partenerilor de alianţă din Partidul Democrat Liberal (PDL). De asemenea, peste 5.000 de locuitori ai municipiului Deva au optat pentru susţinerea lui Klaus Iohannis în alegeri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus