Președintele organizației județene a Partidului România Mare, Mihai Irimie (foto), a declarat într-o conferință de presă că formațiunea sa îl va susține în alegerile parțiale din Colegiul 3 pe Sorin Ștefoni, candidatul PNL.

Partidul România Mare nu va avea candidat la alegerile parțiale din Colegiul 3, dar va susține candidatul liberal, Sorin Ștefoni. Anunțul a fost făcut de președintele PRM Hunedoara, Mihai Irimie, care este de altfel și singurul primar al acestei formațiuni în județ. „Am discutat cu consilierii din zonă și am decis că avem o colaborare mai strânsă cu PNL în Țara Hațegului, am discutat cu liderii PNL Hunedoara despre o colaborare și vom susține candidatul liberal”, a declarat Mihai Irimie.

Liderul PRM Hunedoara a declarat că în schimbul susținerii candidatului PNL, organizația pe care o conduce nu a cerut nimic.

La sfârșitul anului 2012, președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, l-a exclus din partid pe fostul lider județean, Costel Avram, în urma colaborării acestuia cu PNL și cu Mircea Moloț la alegerile din 2012. Potrivit Tribunului, la alegerile din iunie 2012, PRM nu a avut candidat la șefia CJ Hunedoara pentru a-l ajuta pe Mircea Moloț să câștige funcția fără emoții.

2 răspunsuri

  1. cam rusinoasa decizia!

  2. foaiadehateg@yahoo.com' foaia de hateg spune:

    un tradator notoriu!!! mihai irimia e un jeg!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus