Patru bărbaţi din Şoimuş sunt cercetaţi de oamenii legii, fiind acuzaţi de mai multe infracţiuni, printre care tăierea fără drep şi furt de material lemnos.

“În data de 25 ianuarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au fost sesizați de către un reprezentant al Ocolului Silvic Simeria despre faptul că a depistat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 60 de ani, toţi din comuna Şoimuş, care au sustras fără drept material lemnos (respectiv 8 arbori nemarcați de esență cer și stejar), într-o pădure proprietatea statului, situată în satul Bârsău. Suspecţii intenţionau să transporte  buştenii cu un tractor ce tracta o remorcă neînmatriculată, la domiciliul unuia dintre ei. Volumul arborilor urmează a fi calculat de către Ocolul Silvic Simeria, care va stabili și valoarea totală a prejudiciului”, spun reprezentanţii IPJ Hunedoara.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept și furt de material  lemnos, conducerea unui autovehiculneînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus