Anchetatorii anticorupţie au ridicat mai multe documente de la administraţia condusă de primarul Viorel Arion

Ancheta Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara a ajuns la Primăria Municipiului Hunedoara.

Vineri, o echipă de procurori a descins la Primăria Hunedoara de unde, potrivit unor surse bine documentate,  au ridicat mai multe documente legate de finanţările primite de administraţia locală de la Consiliul Judeţean Hunedoara.

Contactat de Hunedoara Liberă.ro, primarul municipiului Hunedoara a confirmat prezenţa anchetatorilor anticorupţie însă a refuzat să facă declaraţii pemarginea acestui subiect:

“Nu pot să fac niciun fel de declaraţii”, a spus Viorel Arion.

Potrivit unor surse neoficiale, procurorii anchetează inclusiv o alocare bugetară făcută de fosta conducere a CJ Hunedoara, în valoare de aproximativ 500.000 de lei din luna octombrie a anului 2014. Ancheta urmăreşte traseul banilor publici alocaţi de CJ Hunedoara.

 

6 răspunsuri

 1. “Trocul” dintre ARION si MOLOT este cunoscut de catre toata lumea.
  Probele sunt atat de evidente, informatiile curg de ani de zile, descinderi se tot fac si cu toate astea nu se schimba nimic.

 2. Păi să sperăm că nu ne lasă , DNA-ul , fără ” mituri” fără “poveşti de succes” , în Hunedoara, tocmai acum când căutam răspunsul la înntrbarea anului…când făceam sondaje …

 3. URA FARA ARION
  ARION LA BRUTARIE
  SI ASA NU AI FACUT NIMIC DECAND ESTI PRIMAR- MACAR DE AR SALTA TOT CONSILIUL LOCAL
  numai asa se poate scapa de concursuri aranjate, mita etc

 4. OHO!Sa vedeti voi cand da DNA-ul in renumita Asociatie intercomunitara de caini, un ong infiintat de Molot si cu bani la greu pompati din cj.

 5. dan_hunedoara@yahoo.com' DORUNGA DANIEL -COSTEL spune:

  SI MIE MIA DAT 260 SUVENTIE LA GAZ PE 5 LUNI DE ZILE SI NU AM CONSUMAT,GAZ DE ATITA BANI NUMA DE 800LEI UNDEI RESTU DE BANI CUVENITI MIE DE LA GUVERN LA CETATENI CARE STAU LA CURTE SI PRIMARIA DA LEMNE IN VALOAREA COANTUMULUI DE GAZ CE FACE PRIMARIA , DACA OMU NA CONSUMAT LEMNELE MERGE SI LE IA INAPOI AS SAMI DEIE BANI CUVENITI INAPOI IN 5 LUNI MIA DAT GUVERNU 1300LEI SI EU AM CONSUMAT GAZ DE 800 LEI UNDE I RESTU DE 500LEI ???? IN BUZUNARU PRIMARIEI

 6. Degeaba se fac descinderi ,tot așa o să rămîie cu hoțiile lor.
  Arion n-a făcutnimic ptr. hunedoreni.Te duci la.primărie cu anumite pribleme și nereguli care se fac în Asociațile de propietari nu se rezolvă nimic ,timp pierdut .Dacă intră DNA-UL mai adînc mai mult ca sigur o să găsească mari probleme.De furat oricum se fură dar nu vede nimeni..Administratori de Asociati de propietari care au fraudat de miliarde nu s-au luat măsuri împotriva lor din auzite le-a lăsat să meargă mai departe ptr. că au relați în primărie.De ce nu face DNA-UL controale inopinante să vedeți ce surprize și nereguli ies la iveală.Atestatele se dau cum se dau.Primăria se fac că îi controlează și tot pe drumuri ne pun.Arion Viorel și-a angajat toate cunoștințele la primărie nu contează că au expierință în domeniu să fie umplutură să cîștige și iele un ban.Viorel Arion nu comentează că nu are habar cîte se petrec în jurul lui.Eu sînt dezgustată de iei și de felul cum conduc,numai cu șmecheri și afaceriile lor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus