Anchetatorii anticorupţie au descins marţi dimineaţă, pentru a şasea oară, la sediul administraţiei judeţene.

Consiliul Judeţean Hunedoara se află în atenţia procurorilor după ce faţă de fostul preşedinte al acestei instituţii, Mircea Moloţ, a fost începută urmărirea penală pentru fapte de corupţie.

BOMBĂ. Ce caută la CJ Hunedoara procurorii DNA

Anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu se află la prima “vizită” la sediul administraţiei judeţene. Aceştia au descins întâia oară pe data de 7 noiembrie, iar o lună mai târziu au revenit pentru a-i “sălta” pe preşedintele Mircea Moloţ şi pe vicepreşedintele Tiberiu Balint. În decembrie, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, alături de alte trei persoane, între care se află şi ginerele lui Mircea Moloţ. Cei cinci s-au aflat în arest la domiciliu timp de 90 de zile şi, de aproape două luni sunt urmăriţi penal sub control judiciar.

În tot acest timp, procurorii au verificat documente şi au făcut percheziţii inclusiv la instituţii din subordinea CJ Hunedoara: DGASPC Hunedoara şi Centrul de plasament Păclişa.

CJ Hunedoara se află în atenţia anchetatorilor şi într-un dosar care vizează fraudarea concursului de ocupare a funcţiei de director al DGASPC Hunedoara.

Ştire în curs de actualizare.

Un răspuns

  1. Dar despre felul in care s-au ocupat functiile de conducere in celelalte institutii subordonate CJ HD de ce nu intreaba DNA-ul?!
    Ar exploda judetul la ce abuzuri s-au facut si se fac in continuare cu posturile si functiile de cand s-a facut “marea descentralizare”.
    Reteta a ramas aceeasi, actorii aceeasi, ba au mai aparut altii mai “instruiti” in ale hotiei.
    Pana nu se sparge acest viespar care a cuprins toate institutiile descopeindu-i pe cei vinovati nu se poate face ordine, rand pe rand, institutiile vor claca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus