Încă o instituţie din subordinea CJ Hunedoara, vizată de ancheta procurorilor anticorupţie.

În urmă cu două zile, anchetatorii DNA au descins la Consiliul Judeţean Hunedoara unde au verificat o serie de documente care vizează activitatea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara. La finalul acţiunii procurorilor, aceştia au ridicat mai multe acte oficiale care pot deveni probe în ancheta care se află încă în curs de desfăşurare.

De la Consiliul Judeţean, anchetatorii s-au deplasat într-un punct nevralgic al administraţiei judeţene: Centrul de îngrijire şi asistenţă Păclişa, unitate aflată în subordinea DGASPC Hunedoara. Şi aici, procurorii au verificat mai multe documente care vizează achiziţiile publice şi lucrările de reparaţii efectuate la cele trei subunităţi ale Centrului.

Asupra modului în care s-au efectuat lucrările de reparaţii de la Centrul de îngrijire şi asistenţă Păclişa au existat de-a lungul ultimilor ani mai multe semne de întrebare privind legalitatea achiziţiei serviciilor, dar şi în ceea ce priveşte calitatea lucrărilor efectuate. 

Un răspuns

  1. DNA SA VERIFICE OBLIGATORIU,cum sau cheltuit banii pe drumurile judetene,comunale si cum sa falimentat Directia judeteana de drumuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus