Cetățean de onoare al municipiului Hunedoara și al județului Hunedoara, profesorul Mircea Nistor este coordonatorul celebrei echipe de robotică RobotX Hunedoara.

Cetățean de onoare al municipiului Hunedoara și al județului Hunedoara, profesorul Mircea Nistor de la Colegiului Național de Informatică “Traian Lalescu” a fost premiat de președintele Klaus Iohannis în cadrul Galei Merito, alături de alți 11 profesori din învățământul preuniversitar.

Evenimentul s-a desfăşurat sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României.

Profesorii premiați: Mircea Nistor – Colegiul Naţional de Informatică “Traian Lalescu” din Hunedoara; Ioana-Steluţa Manea – Liceul Teoretic “Emil Racoviţă” din Techirghiol; Elisabeta Daniela Păcuraru – Şcoala Gimnazială Eşelniţa din Mehedinţi; Bogdan Raţiu – Liceul Teoretic “Bolyai Farkas” din Târgu Mureş; Tatiana Cauni – Liceul Teoretic “Emil Racoviţă” din Baia Mare; Dan Voiculescu – Colegiul Naţional “Costache Negri” din Galaţi; Andrada Mazilu – Liceul Teoretic “Nikolaus Lenau” din Timişoara; Coziana Andreea Zaharia – Şcoala Gimnazială “Ionel Teodoreanu” din Bucureşti; Alina Hoară – Liceul de Artă din Sibiu.

„Gala de astăzi arată că societatea oferă recunoaştere profesorilor cu merite deosebite, chiar dacă, din păcate, de prea multe ori statul nu este capabil să o facă”, a spus şeful statului, la cea de-a IV-a ediţie a Galei Merito.

Profesorul Mircea Nistor este coordonatorul celebrei echipe de robotică RobotX Hunedoara, de la Colegiului Național de Informatică “Traian Lalescu”, care a reuşit o performanţă importantă pentru ţara noastra la Olimpiada FIRST Global Challenge 2018 din Mexic: cinci medalii de aur la diverse categorii din competiţie și cel mai mare punctaj de la olimpiadă, terminând pe primul loc.

Componența RobotX, cei opt elevi hunedoreni: Vîrtan Răzvan Nicolae, Budiul Cristian Carol, Lorinczi Darius Andrei, Cunțan Andrei Dănuț, Cîndea Radu Mihai, Saucă Raul, Dancea Radu Ioan și Haranguș Cristina Daniela

2 răspunsuri

  1. gisellafarcas@gmail.ckm' Ghizela Farcas spune:

    Felicitări pentru d-l profesor Nistor. Este un om care merita tot respectul nostru ptr ceea ce face. Sunt din Hunedoara. Aici m-am născut, aici am crescut, aici am făcut liceul. Pe vremea mea erau profesori deosebiți profesori buni pe care noi i-am respectat și care ne-au marcat viața….

  2. Felicitări domnului profesor Nistor Mircea ,și generația mea la respectat și iubit mai ales că 4 ani ne,a fost profesor de fizică .Tot respectul !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus