Vremea pare să se îmbuneze în zilele următoare. Furtunile vor mai bate în retragere în perioada următoare şi vor lăsa locul caniculei, se arată în prognoza meteo. La mare, se va putea face plajă fără probleme, în special dimineaţa şi la apus când radiaţa nu este prea puternică. La munte, nu ar strica să luaţi şi umbrela.

Miercuri, vremea va fi la extreme. În zonele de câmpie, va fi deosebit de cald şi umiditatea ridicată a aerului va face ca atmosfera să fie foarte greu de suportat. Termometrele vor indica până la 34 de grade la umbră. În schimb, la deal şi la munte, precum şi pe suprafeţe mici din nord, nord-vest şi centru, vor fi ploi torenţiale, vijelii, grindină şi se vor aduna cantităţi mari de apă.

Prognoza meteo pentru miercuri, 12 iunie, în București

Căldura cuprinde şi zona Capitalei. Temperaturile vor ajunge până la 32.. 33 de grade Celsius spre seară. Tot atunci, norii se vor înmulţi, dar şansele de ploaie vor fi extrem de mici.

Prognoza meteo pentru miercuri, 12 iunie, la munte

La munte, este o zi destul de furtunoasă şi cu mare risc de formare a torenţilor şi inundaţiilor. Apoi, vremea va deveni tot mai caldă, dar va rămâne uşor instabilă, cu ploi trecătoare şi intensificări ale vântului, după-amiaza.

Prognoza meteo pentru miercuri, 12 iunie, la mare

La malul mării, însă, atmosfera va fi însorită, o veste bună pentru cei care merg la plajă. Totuşi, temperaturile vor trece peste valorile confortabile şi vor ajunge la 31.. 32 de grade la umbră în unele staţiuni. Nici apa mării nu îi va răcori prea mult pe turişti pentru că va avea până la 26 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru următoarele zile

Arşiţa şi furtunile vor împărţi ţara până la sfârşitul săptămânii. Termometrele vor indica peste 30 de grade în aproape toate regiunile, iar la câmpie va fi caniculă. În zonele mai înalte de relief, dar pe alocuri şi prin sudul şi estul ţării, vor fi averse puternice, descărcări electrice, vijelii şi grindină după-amiaza şi seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus