Vineri au loc primele două partide din sferturile de finală de la Campioantul Mondial de fotbal din Brazilia. Astfel, de la ora 19.00 va începe duelul european dintre Franța și Germania, iar de la ora 23.00 va avea loc derby-ul sud-american între Brazilia și Columbia.

Meciul dintre Franta si Germania este un duel de tradiție al fotbalului european, cu ambele echipe venind acum dupa meciuri mai putin convingatoare in optimile CM. Antrenorul Germaniei a anuntat inainte de meci ca sapte dintre jucatorii sai au simptome de gripa, in timp ce Franta va incerca sa demonstreze ca cele 10 goluri inscrise in cele patru meciuri disputate in Brazilia nu au fost o intimplare.

In celalalt meci din sferturi, Brazilia are de suportat o imensa presiune din partea publicului care nu concepe o infrângere in fata Columbiei. Antrenorul Braziliei, Felipe Scolari, a cooptat chiar un psiholog pentru a-i ajuta pe Neymar & Co sa suporte mai usor aceasta presiune, in timp ce Columbia se bazeaza pe forma senzationala demonstrata pina acum de cele doua vedete ale echipei, James Rodriguez si Juan Quadrado.

SURSA: Hotnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus