Potrivit proiectului, sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat va începe pe 8 şi 9 august cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română

Prima sesiune a Bacalaureatului de anul viitor va începe pe 17 iunie cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, care se va face până pe 19 iunie, prevede un proiect al Ministerului Educaţiei.

În zilele de 19 şi 20 iunie vor fi evaluate competenţele lingvistice de comunicare orală în limba maternă, iar între 19 şi 21 iunie cele digitale.

Proiectul prevede că între 25 şi 27 iunie vor fi evaluate competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Pe 1 iulie va avea loc proba la Limba şi literatura română, pe 2 iulie proba obligatorie a profilului, pe 3 iulie proba la alegere a profilului şi specializării, iar pe 4 iulie elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine proba la Limba şi literatura maternă.

Potrivit proiectului, sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat va începe pe 8 şi 9 august cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Pe 9 august vor fi evaluate competenţele lingvistice de comunicare orală în limba maternă. Evaluarea competenţelor digitale va avea loc pe 12 august.

Proba scrisă la Limba şi literatura română va fi susţinută pe 19 august, pe 20 august proba obligatorie a profilului, iar pe 21 august proba la alegere a profilului şi specializării.

Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine proba la Limba şi literatura maternă pe 22 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus