Instituția Prefectului a mediat marți o întâlnire între reprezentanții localităților care folosesc sistemul centralizat de termoficare și conducerea Complexului Energetic Hunedoara.

Marți, primarii localităților Deva, Petroșani, Lupeni și Vulcan, președintele Consiliului Județean (CJ) Hunedoara și directorul Complexului Energetic Hunedoara (CEH) au participat la o întâlnire convocată de prefectul Sorin Vasilescu. Tema discuțiilor a fost asigurarea agentului termic pentru încălzirea locuințelor și a instituțiilor publice în iarna 2015-2016.

Potrivit prefectului județului Hunedoara, reprezentanții CEH au dat asigurări că nu vor fi probleme în această iarnă.

„Domnul Director General a dat asigurări că atât Deva, cât și localitățile Petroșani, Vulcan și Lupeni vor fi alimentate cu căldură în această iarnă și că nu vor exista probleme. Am cerut conducerii să convoace pentru ziua de miercuri, 25 noiembrie, Consiliul de Administrație al CEH pentru că dorim să ne întâlnim cu membrii acestuia și să ne asigurăm că promisiunile conducerii Complexului vor fi respectate”, a declarat pentru Hunedoara Liberă prefectul Sorin Vasilescu.

La începutul acestei toamne, Petru Mărginean și Tiberiu Iacob Ridzi au semnat o scrisoare deschisă prin care au cerut atât premierului de la acea vreme, cât și președintelui României, să intervină pentru a asigura furnizarea agentului termic atât în Deva, cât și în Valea Jiului. Prin răspunsul oferit la demersurile celor doi, fostul ministru al Energiei, Andrei Gerea, a dat asigurări că, deși CEH nu are în stoc necesarul de cărbune, furnizarea agentului termic nu va fi întreruptă.  

Un răspuns

  1. Discutii penibile.Cica nu sunt bani pentru mintia ,dar sunt bani sa faca asfalt prin paduri,finete si pasuni sa ajunga citi mai multi prosti la Prislop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus