Oamenii ies în stradă pentru că în localitatea lor miroase urât

Locuitorii municipiului Orăștie vor ieși astăzi în stradă, începând cu ora 16. Ei au depus până acum 1.000 de reclamații la Primărie, nemulțumiți de faptul că două ferme de porci din vecinătatea orașului produc un miros greu de suportat, mai ales în zonelee limitrofe ale Orăștiei.

Oamenii spun că sunt obligați să stea cu geamurile închise în orice anotimp. Mai rău, localurile din zonă au de suferit, mai ales în sezonul nunților. Primăria Orăștie a înaintat noi adrese către Garda de Mediu, Direcția de Sănătate Publică și Agenția pentru Protecția Mediului, cerând acestor instituții sî ia măsuri pentru diminuarea mirosului. Așadar, protest inedit astăzi în România – „Orăștia miroase urât!”.

43582688_697623203928116_6030314798627946496_n

 

Un răspuns

  1. Am făcut și noi sesizare la Garda de mediu la sanipid , au trecut 2 săptămâni și nici o schimbare … Știți de ce pute așa enorm ? Pentru că nemernicii arunca pisați și rahatul de la porci pe terenurile agricole , am filmare video cu cisterna care aruncă reziduurile pe terenurile agricole și mai am și înregistrare audio cu paznicul de la poarta porcăriei care îmi spune că o anume doamna inginer silvia care administrează pământurile din zona Orăștiei sa înțeles cu administratorul crescătoriei de porci să i de-a rahatul și pisați, deocamdată nici o schimbare pute incontinuu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus