„Sunt necesare unitatea partidului, îndeplinirea programului de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile şi respectarea votului acordat de electoratul din judeţul Hunedoara”.

Comunicat de presă

Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene Hunedoara a PSD s-a reunit săptămâna trecută şi a analizat situaţia semnalată în mass-media despre presupuse tensiuni ce ar fi apărut la nivelul conducerii centrale a partidului.

Marea majoritate a celor prezenţi a susţinut că sunt necesare unitatea partidului, îndeplinirea programului de guvernare cu care PSD a câştigat alegerile şi respectarea votului acordat de electoratul din judeţul Hunedoara.

Considerăm că este momentul să lăsăm la o parte disputele interne şi să continuăm programul de guvernare, realizat până acum în mare măsură.

PSD trebuie să rămână unit pentru că anul viitor ne aşteaptă un dublu test electoral : alegerile pentru Parlamentul European şi alegerile prezidenţiale pentru care trebuie să fim pregătiţi încă de pe acum.

Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene Hunedoara a PSD.

3 răspunsuri

  1. Ne apuca rasul!!! Oare chiar nu intelegeti ca e cazul sa eliberati scena politica a acestei tari?? Comunistii nu mai sunt doriti sa ne stea in fruntea tarii!!! Ce este asa de greu? DEMISIONATI cu totii in bloc si lasati Natia Romana sa fie cu adevarat libera de comunism!! Pentru asta au murit cei din Revolutie si se continua inca lupta chiar si acum!!! Asadar ADIO comunistilor!!

  2. ciprian54@yaho.com' Valea Jiului spune:

    Valea jiului a votat de 28 ani cu PSD la presedentiale , parlamentare , europarlamentare , locale , … Domnule Laurentiu Nistor de ce nu vorbiti si de ce nu se fac investitii in valea jiului , ex. drumul DN 7A (Cheile Jietului) ca isi rup masinile cetateni vaii jiului ca sa ajunga spre Voineasa sau Transalpina , drumul spre Herculane , Domeniul Schiabil Parang , Statiunea Montana Pasul Vulcan , Schi la Petrila , Termoficarea in valea jiului , Gara Petrosani , investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan , … sau de ce Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) nu asfalteaza drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , …

    • Daca dupa 28 de ani nu v-ati deschis ochii, sa va dati seama ca dati voturi cui nu trebuie, ca sunteti total ignorati si neluati in seama, unde va este mandria de alta data, cand Valea Jiului il facea pe Ceausescu sa tremure cand venea in Vale?? Tot ii mai credeti pe comunisti, sperati ca hotii astia sa va dea ceva din hotia lor?? E cazul sa va TREZITI!!! Incercati sa fiti iar demni si in picioare si sa eliberam odata pentru totdeauna tara asta de comunism si hoti. Sa fim iar mandrii de Judetul Hunedoara si sa putem avea oameni care ne reprezinta pe noi si nu pe ei!!!
      Noroc bun in luarea unei decizii corecte!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus