Social-democrații hunedoreni au tras linie după alegerile parlamentare din acest an. Marți, în cadrul unei conferințe de presă, liderii PSD Hunedoara au mulțumit hunedorenilor pentru încrederea acordată la votul din 11 decembrie și au vorbit despre campania electorală prin care au trecut.

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a catalogat campania electorală din acest an ca fiind cea mai dificilă de după 1990. Cu toate acestea, liderul PSD că rezultatele obținute în județul Hunedoara sunt cele mai bune.

„Toate partidele din România au fost împotriva noastră, cu excepția ALDE. Atâta înverșunare nu am văzut. Cu toate acestea, suntem mândri pentru rezultatele obținute. Le mulțumesc tuturor celor din staff-ul de campanie pentru că au înțeles că trebuie să facem o campanie decentă, fără atacuri, în care noi să prezentăm programul de guvernare. Aceasta a fost cheia succesului nostru. Mulțumesc tuturor celor care s-au prezentat la vot”, a declarat Laurențiu Nistor, deputat ales la alegerile de duminică.

„Echipa noastră a lucrat echilibrat și înțelept, dar a dat dovadă și de modernism. Am simțit o muncă în care nu existat animozități, supărările au fost constructive. Românii au crezut în acest program, și-au pus mari speranțe, iar noi suntem conștienți că munca dificilă abia acum începe”, a declarat Mircea Bobora, directorul de campanie electorală a PSD Hunedoara.

O parte dintre parlamentarii aleși la scrutinul din 11 decembrie, prezenți la conferința de presă, au transmis mesajele lor de mulțumire hunedorenilor care i-au votat, dar și celor care au avut alte opțiuni politice.

„Așa cum s-a văzut, s-a spulberat un mit, acela că tinerii nu votează PSD. Un procent de 30% tineri au votat PSD. Am fost, suntem și rămânem o echipă unită care a înțeles că a fi politician implică o mare reponsabilitate. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au votat, vreau să-i asigur de tot respectul nostru pe cei care nu ne-au votat și să-i asigurăm că vom fi parlamentarii tuturor hunedorenilor”, a declarat Natalia Intotero, deputat ales.

  „Am constatat că oponenții noștri au promovat lucruri murdare, ura și discordia, nu unitatea la nivelul județului nostru. Deja ne gândim la ce avem de făcut, pentru că greul acum începe. Pe lângă implementarea programului PSD, trebuie să ne gândim la ce trebuie să facem pentru hunedoreni. Suntem o echipă și vom ține cont de nevoile hunedorenilor”, a declarat Viorel Sălan, senator ales.

 „Este o mare onoare, dar și o mare responsabilitate. Să fii deputat în Parlamentul României, trebuie să te ridici la demnitatea funcției, să-ți știi lungul nasului, să nu uiți cine te-a trimis acolo și să încerci să faci cât mai multe pentru oameni”, a declarat Ilie Toma, deputat ales.

Noul Parlament se va constitui, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

Un răspuns

  1. De acord, cu o campanie fara atacuri, dar DACA SPUI ADEVARUL, FIE EL SI DUR, NU INSEAMNA CA TU, PARTID sau ONG, “NU ESTI MODERN”! PSD-HD NU UITA CA AI CASTIGAT, indeosebi,DATORITA PROGRAMULUI Politic, Economic si Social EXPLICAT, DIDACTIC, CA LA SCOALA (NU, CA LA FACULTATEA!) de Liviu DRAGNEA si HOTARAREA ACESTUIA DE A-L PUNE IN APLICARE ASA CUM A FOST CONCEPUT! Apoi, liberalii, impotenti politic, FARA PROGRAM si CU GLUMITE, NU PUTEAU CONVINGE UN POPOR SARAC si DISPRETUIT, dar MANDRU, de “oameni” de la BRUXELLES, prin Ciolos, de “oameni” de la BUCURESTI, prin Basescu si Iohannis, si “oameni” de la Deva, prin Molot/Panturu, timp de 12 ani, conform zicerii milenare a lui CICERO: ” LA CE BUN SA-TI ASCULT VORBELE, CAND TI-AM VAZUT FAPTELE!”, adica Scandaluri, Taieri de salarii si pensii, Inchideri de spitale, Arogante “liberale”, ETC.! PSD, ATENTIE LA ATENTIE, caci sunt arogante si de stanga, ca si FURTURILE, CU MANA DREAPTA/PNL sau/si CU MANA STANGA/PSD !!! AVETI PUTERE/GUVERN dar AVETI SI POPOR CARE TREBUIE SA PROSPERE si SA NU FIE UITAT !!! Iarasi, AM ZIS!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus