Liderii PSD au reacţionat, după ce mai mulţi membri şi-au dat demisia din partid.

Prin intermediul unui comunicat de presă, organizația județeană a PSD Hunedoara condamnă cu fermitate gestul celor care au părăsit PSD.

„Gestul acestora este lipsit de onoare față de colegii de partid, dar mai ales față de oamenii care au votat PSD și care și-au pus toată încrederea în proiectul nostru de țară”, se arată în comunicat

De asemenea, tot prin intermediul unui comunicat de presă, vicepreședintele PSD, Natalia Intotero, critică decizia foștilor colegi de a părăsi partidul.

„Decizia celor care au preferat să părăsească PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari şi care au atacat neîncetat partidul nostru este un gest lipsit de onoare în primul rând faţă de cetăţenii României care au creditat într-o proporţie covârşitoare programul nostru de guvernare. De asemenea, este un gest lipsit de onoare faţă de colegii de partid, cei care contribuie zi de zi, în diferitele domenii de activitate să aplice programul de guvernare PSD-ALDE, cel mai ambiţios proiect politic din ultimele decenii. (…)Suntem uniţi! Nu cedăm! Mergem până la capăt!”, a transmis printr-un comunicat de presă Natalia Intotero.

Un răspuns

  1. niculitageo@hotmail.com' Nicolae spune:

    Adica mergeti pana la capoat a desfinta partidul . V-ati uitat la Dancila azi ! Ridicol mergea pe tocuri ca pe catalige(neinspirata alegerea ) si funda rochiei parca era de perdea , ce sa mai zic de culoare . Nu mai intru la coafura sau tinuta ! 🙂 🙂 . Credeam ca nu se poate un presedinte mai impotriva romanilor ca Basescu . Uite ca se poate . ! 🙁 Nu credeam sa fie un prim ministru mai telecomandat ca Boc . Uite ca se poate . 🙁 Intrebati-va de ce pleaca alesi de la putere , poate va desteptati ! ;(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus