Președintele organizației județene a PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, critică în termeni duri demersul liderului PNL, Ludovic Orban pe care îl numește „susținător ruşinos al statului paralel”.

După ce liderul PNL, Ludovic Orban a depus o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă, formulând acuzații de înaltă trădare, uzurparea funcţiei publice, divulgare de informaţii nepublice şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României în scopul ascunderii săvârşirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului, liderii PSD fac zid în jurul șefului Executivului.

Astfel, prin intermediul unui comunicat de presă, președintele PSD Hunedoara susține că demersul liderului PNL poate arunca ara în haos.

„Prin gestul lui Ludovic Orban se urmărește intimidarea premierului Viorica Dăncilă, după ce nu „s-a executat” când Klaus Iohannis i-a cerut demisia. Premierul României nu poate renunța la mandatul primit din partea românilor și validat de Parlamentul României doar pentru că strategia electorală a candidatului Klaus Iohannis are nevoie de o ruptură pe care să o speculeze. Ghinion! Românii încep să simtă efectele măsurilor luate de Guvernul PSD-ALDE, economia este una dintre cele mai performante, salariile și pensiile au crescut, iar nivelul investițiilor este, de asemenea, în creștere. Guvernul României trebuie să ducă mai departe programul de guvernare pentru care românii au votat în proporție covârșitoare la alegerile din 2016”, se arată în comunicat.

Liderul PSD Hunedoara își exprimă speranța că Parchetul General „va acţiona cu respectarea strictă a prevederilor legii, va veghea la garantarea unei independenţe reale a parchetului şi nu va fi părtaş la tentativa de preluare nedemocratică a puterii politice.”

În final, conducerea județeană a formațiunii își reafirmă sprijinul pentru premierul Viorica Dăncilă.

„Organizaţia judeţeană Hunedoara a PSD îşi reafirmă angajamentul ferm de a contribui, alături de celelalte structuri naţionale şi judeţene ale partidului, de membrii si simpatizanţii acesteia, la stabilitatea politică a statului român şi a guvernării de coaliţie PSD-ALDE, în interesul României şi al cetăţenilor români. Totodată, ne exprimăm sprijinul necondiţionat pentru Prim Ministru al României, doamna Viorica Dăncilă, şi pentru guvernul legitim pe care îl conduce”, se arată în comunicat.

Comunicatul INTEGRAL poate fi citit AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus