PSD Hunedoara a validat doar 64 de candidaturi pentru funcțiile de primar din totalul de 69 de localități.

Social-democrații hunedoreni nu au reușit până acum să identifice candidații pentru funcțiile de primar din 5 localități:

  • Deva,
  • Lupeni,
  • Călan,
  • Bătrâna,
  • Ribița. 

La Deva, PSD se află în dificultate întrucât, în urma unui sondaj de opinie, niciunul dintre posibilii candidați la funcția de primar, nu este cotat cu un scor mulțumitor. Asta și după ce deputatul Mircia Muntean a părăsit PSD anunțând că va candida la funcția de primar din partea PSRO, partidul fondat de Mircea Geoană. 

CITEȘTE ȘI: PSD Hunedoara a validat 64 de candidați la localele din 2016

La Lupeni, PSD are o problemă cu actualul primar Cornel Rezmeriță. Acesta este urmărit penal în dosarul Gala Bute și a fost dovedit ca informator al fostei Securități. Din acest punct de vedere, Rezmeriță nu poate trece de criteriile de integritate ale partidului.

Se pare că nici la Călan PSD nu a reușit să desemneze un candidat. În acest oraș, problema PSD este cu atât mai mare cu cât actualul primar liberal controlează voturile în cea mai mare măsură.

Președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, a declarat că ceilalți 5 candidați vor fi desemnați până la sfârșitul acestui an.

„Sunt sondaje de opinie în derulare, iar candidații vor fi desemnați după ce vom vedea rezultatele. Cred că în cel mult două săptămâni vom avea lista completă”, a declarat pentru Hunedoara Liberă Laurențiu Nistor.

PE ACELAȘI SUBIECT: RĂZBOI TOTAL PENTRU PRIMĂRIA HAȚEG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus