România merită mai mult respect în Europa!

PSD, partidul promisiunilor respectate

Marea şansă a ţării noastre este ca, în urma alegerilor de duminică, 26 mai, să trimitem la Bruxelles oameni profesionişti şi patrioţi, care se vor lupta pentru ca România să-şi continue parcursul european cu capul ridicat, beneficiind totodată de toate avantajele de care se bucură ţări mai mari precum Franţa sau Germania.

La alegerile din 26 mai, avem şansa de a ne scrie viitorul cu propriile noastre mâini. După trei ani de guvernare PSD şi atâtea măsuri pozitive care au fost implementate, bătălia politică se rezumă simplu. PSD este partidul promisiunilor respectate, în vreme ce PNL şi USR sunt partidele lozincilor răsuflate. Noi nu doar că am promis în campanie, dar am şi demonstrat în practică faptul că da, se poate. Se poate să dăm românilor în acelaşi timp şi salarii şi pensii mai mari. Se poate să scădem şi taxele, dar să repornim şi construcţia de autostrăzi. Se poate să încurajăm şi antreprenoriatul, dar să consolidăm şi drepturile sociale ale românilor.

Când noi spuneam în campania din 2016 că da, toate aceste lucruri pot fi făcute, liderii PNL şi USR declarau că economia României nu le poate susţine, concomitent, pe toate. Iată că nu doar că am realizat ce am promis, dar economia ţării a crescut şi mai tare. Trei ani mai târziu, copilul, profesorul, inginerul, agricultorul, medicul şi pensionarul o duc cu toţii mai bine. În fond, la acest lucru se reduce politica. În plan intern, să poţi să asiguri cetăţenilor un trai mai uşor, cu mai multe posibilităţi. În plan extern, să te asiguri că ţara ta este respectată şi tratată cum trebuie de parteneri.

Intern, am demonstrat că putem să asigurăm românilor o viaţă mai bună. Acum, în această campanie, noi am mers în faţa lor şi le-am spus că e vremea ca ţara lor să fie respectată în Europa, că nu merită şi nu trebuie să accepte un dublu standard. Din nou, PNL şi USR spun că nu e posibil şi că pretenţiile noastre sunt prea mari.

Le vom demonstra din nou că afirmaţiile lor sunt simple lozinci prin care încearcă să-i descurajeze pe români să ceară ceea ce este pe merit al lor. La Bruxelles, la masa deciziilor, îi vom trimite pe acei candidaţi care ştiu ce înseamnă să lupte pentru bunăstarea şi drepturile românilor, nu să lase capul plecat în faţa intereselor celorlalte ţări.

E normal ca fiecare ţară să-şi dorească să negocieze în avantajul ei. Iar acum, după 26 mai, toate statele membre vor încerca să obţină anumite avantaje. Ceea ce nu e normal e să nu aperi interesele propriei tale ţări. Noi de aceea ne luptăm să trimitem la Bruxelles oameni capabili, pentru ca şi României să-i fie apărate interesele, nu să fie aşezate pe o tavă şi oferite cu titlu gratuit. România merită mai mult respect în Europa!

 

Comandat de Partidul Social Democrat

CUI mandatar 41190008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus