„PNL, ești o rușine pentru istoria României!”

Prima reacție din PSD, după ce senatorul PNL Vergil Chițac a fost diagnosticat cu coronavirus și premierul Ludovic  Orban a anunțat că se autoizolează la Vila Lac 2 și nu mai merge la consultări cu Iohannis.

„Asigurarea necesarului de teste pentru depistarea COVID-19 nu a fost o prioritate pentru guvernul Orban! A devenit acum, când conducerea PNL este suspectă de infectare.

Liberalilor nu le pasă de români nici astăzi, însă cer testare rapidă pentru ei!

Orban se izolează la Vila Lac 1 în condițiile în care sute de români sunt ținuți în carantină, la grămadă, în locuri insalubre.

PNL, ești o rușine pentru istoria României!”, scrie PSD pe Facebook.

______

Premierul interimar Ludovic Orban a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că toată conducerea PNL se va izola la domiciliu, iar el va sta la Vila Lac 1, după ce senatorul Chițac a fost diagnosticat cu infecție cu COVID-19.

În acest context, Orban a fost întrebat de jurnaliști de ce a ieșit într-o conferință de presă, atât timp cât el însuși ar putea avea infecție cu noul coronavirus.

„Sunteți la o distanță corespunzătoare. Dacă exista acest risc și dacă aș fi purtător, am avut ocazii să fim și la distanțe mai mici”, a spus liderul PNL.

În acest context, premierul interimar a afirmat că toți reprezentanții presei prezenți la conferință vor fi testați pentru COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus