Un bilet de intrare costă 5 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru elevi şi studenţi

Puiul de babuin Ina Babuina dar şi alte 120 de animale din 20 de specii diferite îi aşteaptă pe vizitatori la grădina zoologică din Hunedoara începând de marţi, 19 mai, când porţile acesteia vor fi redeschise pentru public în condiţiile de siguranţă impuse de normele sanitare în vigoare.

La intrarea în grădina zoologică din Hunedoara au fost montate un covoraş îmbibat în soluţie dezinfectantă şi dozatoare cu dezinfectate pentru mâini. De asemenea, locul de joacă pentru copii rămâne închis.

„În sfârşit, mă bucur să anunţ că de marţi deschidem publicului grădina zoologică, pentru că sunt mulţi copii, dar şi adulţi din Hunedoara care nu au văzut niciodată o maimuţică de aproape. În plus, este o bună ocazie să ieşim din case şi să ne plimbăm pe aleile grădinii, fără să stăm foarte aproape unii de alţii”, a declarat luni primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

Vedeta Zoo Hunedoara este un pui de babuin născut în captivitate în urmă cu un an. În urma votului popular, puiul de pavian cu mantie a primit numele de Ina Babuina.

Pe lângă celelalte specii de animale, copiii vor mai putea admira peste 40 de porumbei, de la cei satineţi, până la rolleri şi rotaţi, dar şi un fazan auriu.

Orarul de funcţionare al grădinii zoologice din Hunedoara, singura din judeţ, este de marţi până duminică între orele 10,00 – 19,00, iar un bilet de intrare costă 5 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru elevi şi studenţi.

Sursa: Primăria municipiului Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus