CNAS și CAS Hunedoara și-au manifestat interesul de a înființa la Petroșani un punct de lucru permanent

Urmare a informațiilor apărute în mass-media din județul Hunedoara cu privire la înființarea unui punct de lucru permanent al Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara în Petroșani, vă aducem la cunoștință următoarele:

Casa Națională de Asigurări de Sănătate și-a manifestat în repetate rânduri interesul cu privire la înființarea unui oficiu permanent în Valea Jiului. În acest sens, vă facem cunoscut faptul că, prin adresa LM99/08.01.2018, CNAS a solicitat CAS Hunedoara definirea propunerilor cu privire la criteriile de înființare a oficiilor de asigurări de sănătate fără personalitate juridică. Urmare acestei adrese, Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara a transmis CNAS, prin adresa nr. 2726/12.01.2018 propunerile cu privire la criteriile de înființare a unui oficiu de asigurări de sănătate fără personalitate juridică în municipiul Petroșani.

Atașat acestui comunicat de presă vă transmitem cele două adrese mai sus menționate

 

Un răspuns

  1. filiphajnalka@yahoo.com' FILIP HAJNALKA spune:

    As dorii trimierea card de sanatate al mamei prin posta avind in vedere situatia pandemica ea fiind la mine in SIBIU DACA SE POATE LA ADRESA SAU LA CASA DE ASIGURARI SIBIU.EA AVIND O ADEVERINTA IN CURS EMIS DE SIBIU.
    NUMELE ESTE;BOKOR ROZALIA LAURA CU DOMICILIUL STABIL PETROSANI.
    MULTUMESC.AVEM NEVOIE DE CARD PENTRU CONSULTURI SI TRAMENT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus