Un polițist de 42 de ani din Brad a fost sâmbătă victima unei răzbunări. Omul legii a fost agresat de un bărbat pe care, în urmă cu câteva luni, l-a amendat pentru că făcuse scandal într-o discotecă din comuna Ribița. Până când procurorii au pus în mișcarea acțiunea împotriva agresorului, acesta avut timp să dispară de acasă.

Bărbatul, care se afla împreună cu băiețelul său în vârstă de 11 ani, a fost lovit din spate de un individ periculos, exact în momentul în care voia să intre în farmacia la care este angajată soția sa. Agresorul l-a lovit pe polițist cu pumnul fără a avea vreo discuție înainte. Polițistul, care se afla în afara orelor de program, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal din Brad, de unde a fost transferat la secția Chirurgie a unității medicale.

Din primele cercetări s-a stabilit că agresiunea a fost o răzbunare față de polițistul care, în urmă cu câteva luni, și-a făcut datoria amendându-l pe cel care sâmbătă l-a băgat în spital.

„Agresorul a motivat că a comis fapta în scop de răzbunare, deoarece în cursul lunii decembrie 2013, agentul de poliție l-a sancţionat contravenţional conform Legii 61/1991, după ce a produs un scandal într-o discotecă din comuna Ribița”, se arată într-un comunicat oficial al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara

Căutat de polițiști și consemn la frontieră

Agresiunea a avut loc la orele prânzului, însă până la punerea în mișcare a acțiunii procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brad, bărbatul a reușit să dispară. Polițiștii îl caută acum în toată țara.

„În cursul nopții, pe numele suspectului – STELIAN LINGURAR – a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind dat în urmărire națională și în consemn la frontieră întrucât înainte de emiterea mandatului a dispărut de la domiciliu”, a declarat scms. Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus