El a declarat că Dan Crișan și Daniel Muntean sunt propunerile sale pentru viceprimari și Mircia Muntean - administrator public

Răzvan Mareș și-a anunțat candidatura la Primăria Deva din partea PER. El a spus că Dan Crișan și Daniel Muntean sunt propunerile sale pentru viceprimari și Mircia Muntean – administrator public.

„Am hotărât să candidez pentru Primăria municipiului Deva, asta și datorită vouă, devenilor, care mi-ați cerut pe paginile de socializare, în întâlnirile pe care le-am avut cu voi, să mă lupt pentru voi și pentru Deva. Dacă în 2017 am bătut palma cu actualul primar și am greșit, recunosc și astăzi lucrul acesta, de data aceasta sunt determinat și hotărât să recâștig Primaria municipiului Deva pentru deveni. Sunt hotărât să continui proiectele demarate cu Mircia Muntean în 2016 și cu o parte din echipa de consilieri PSRo, iar cei care sunt în spatele meu vor fi viitorii consilieri locali ai municipiului Deva. Și vreau să vă mai spun câteva lucruri scurte. Dacă în 2016 porneam cu o echipă micuță, acum suntem mult mai mulți, sunt mult mai mulți dintre deveni care cer o schimbare în Deva și continuarea investițiilor. Voi merge la Primărie cu o echipă puternică, cu o echipă în care, vreau să spun și să arăt devenilor și viitorii viceprimari ai municipiului Deva, în persoana lui Dan Crișan și Daniel Muntean și postul de city manager al municipiului Deva, care va fi ocupat de persoana cea mai iubită din Deva. Primul lucru pe care îl voi face când voi ajunge primar îl voi propune lui Mircia Muntean postul de city manager al municipiului Deva. Împreună cu voi, cu devenii, sunt convins că putem să schimbăm lucrurile, iar investițiile în Deva să redevină o prioritate, tinerii să rămână în localitatea noastră, iar locurile de muncă să fie bine plătite. Nu vreau să promit multe în campania asta, dar voi spune proiectele în zilele următoare, voi publica pe pagina mea de Facebook ceea ce credem noi, ecologiștii PER, că trebuie făcut pentru Deva. Vă așteptăm alături de noi și fie ca Dumnezeu să ne lumineze mințile să facem ceea ce este mai bine pentru Deva”, a declarat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus