Liderul PPDD Hunedoara, Marian Muntean, a comentat pentru Hunedoara Liberă.ro decizia ACL de a-l desemna pe Klaus Iohannis drept candidat la alegerile prezidențiale. Muntean crede că, în județ, alegerile vor fi o luptă la baionetă între PSD și noul PNL.

Președintele PPDD Hunedoara, Marian Muntean spune că luna noiembrie a acestui an va marca prăbușirea sau renașterea României. „Ori ne reabilităm, ori ne ducem la fund, dar cum suntem acum nu mai putem fi”, spune liderul PPDD. Acesta este de părere că bătălia electorală din toamnă se va duce în județ între PSD și noul PNL. „Dacă ne uităm la rezultatele alegerilor din 25 mai, observăm că PNL nu mai deține supremația în județ, așadar va fi o luptă dură cu cei de la PSD. Nu știu dacă Iohannis era cel mai potrivit, vom vedea după 2 noiembrie dacă au avut inspirație când l-a desemnat”, spune Marian Muntean.

Liderul PPDD spune că, în ceea ce-l privește, candidatul pe care îl va susține este Dan Diaconescu. „Sper ca cel mai bun candidat să fie Dan Diaconescu”, a declarat Marian Muntean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus