Senatorul PSD Cosmin Nicula a criticat în termeni duri nominalizarea lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale din toamnă. Parlamentarul hunedorean susține că întârzierea cu care s-a făcut anunțul a fost de fapt „o mascaradă” și că Iohannis nu are nicio șansă în județ dacă Mircea Moloț este port-stindardul său.

Locul 3. Aceasta este poziția pe care o va ocupa Klaus Iohannis în județul Hunedoara după alegerile prezidențiale din 2 noiembrie, crede senatorul social-democrat Cosmin Nicula. „În județ, această Alianță DA este condusă de oameni compromiși moral ca Mircea Moloț, în aceste condiții nu au cum să câștige simpatia oamenilor. Anticipez că Iohannis va ocupa locul 3”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro senatorul Cosmin Nicula.

Mai mult, parlamentarul PSD susșine că Iohannis nu are cum să câștige alegerile prezidențiale la nivel național. „Nu are nicio șansă pentru asupra sa planează multe suspiciuni de corupție”, spune Nicula.

„Mascarada asta făcută de cei care au condus România sub Traian Băsescu în 2005-2006 face parte din categoria AȘA NU!”, a mai spus senatorul social-democrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus