Iubitorii de muzică clasică sunt invitați să ia parte la un concert care va fi susținut de unul din elevii deveni care vor participa la faza națională a Olimpiadei instrumentale.

Iubitorii muzicii clasice sunt invitați vineri, 28 martie, începând cu orele 18.00, la Sala festivă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” (clădirea situată pe str. Ciprian Porumbescu nr. 1) pentru a asista la un concert susținut de elevii instituției de învățământ.

Talentatul instrumentist Elisei Mureșan, elev în clasa a XII-a și invitata acestuia, Bianca Sofron (elevă în clasa a X-a), vor susține un concert de muzică clasică. Cei doi elevi învață la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva și sunt îndrumați de profesorul Alina Perț-Alexandrescu.

Cei doi instrumentiști vor interpreta lucrări ale celebrilor compozitori Johann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven și Frederic Chopin.

Elevul Elisei Mureşan va participa în perioada 3 – 6 aprilie 2014 la etapa naţională a Olimpiadei instrumentale, clasele IX-XII, care se va desfăşura la Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus