Poliţiştii le recomandă tuturor conducătorilor auto să manifeste prudenţă şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic. Astfel, când partea carosabila este umedă ori acoperită cu polei, gheaţă, zăpadă bătătorită, mâzgă sau drumul este din piatră cubică, trebuie să circulați cu viteză redusă.

         De asemenea, vă recomandăm respectarea prevederilor legale şi, în principal, pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, să nu depăşiți coloana oprită la semafor și evitați oprirea ori staţionarea neregulamentară.

         Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare. De asemenea, vă rugăm ca traversarea străzii să fie făcută pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunteți siguri că intenţia dumneavoastră de a traversa a fost observată de către şoferi.      

 

         Notă: Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

2 răspunsuri

  1. Pe o distanta de 30 km,cat fac de acasa pana la munca,in dimineata asta am numarat 6 accidente…din care 3,cu mai mult de 3 masini implicate.☹️Domnilor de la drumuri nationale..unde sunt sararitele,in ideea in care inca suntem in plina iarna si pe sosea este polei.Nu am vazut nici o masina care sa imprastie antiderapant😠😠😠.Adevarat ca si participantii la trafic au vina lor ca nu adapteaza viteza la conditiile de trafic,dar au fost accidente minore si la 30km/h..e inadmisibil,pe astfel de vreme sa nu faci nimic..sa ignori starea drumurilor..autostrada Deva-Sibiu lucea in dimineata asta..iar masinile responsabile pentru imprastierea antiderapantului,se odihneau in parcari…RUSINE DOMNILOR!😡😡😡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus