În cursul lunii aprilie o echipă formată din personal al Penitenciarului Bârcea Mare prezintă în instituţiile de învăţământ locale ofertele de şcolarizare care se adresează absolvenţilor cu diplomă de bacalaureat.

Ofertele de şcolarizare se adresează atât candidaţilor femei cât şi bărbaţi. Avantajele participării la examenele de admitere sunt:

– loc de muncă asigurat după absolvire;

– asigurarea în condiţii de gratuitate, pe tot timpul şcolarizării, a cazării,  a mesei, a echipamentului, cursurilor şi asistenţei medicale;

– salariu motivant;

– acordarea unei solde lunare pe tot parcursul studiilor.

Cele 5 instituţii de învăţământ superior care pregătesc ofiţerii de penitenciare sunt: Academia Forţelor Terestre Nicolae Bălcescu din Sibiu, Academia Tehnică Militară din Bucureşti, Institutul Medico – Militar din Bucureşti, Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti şi Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazu” dinBucureşti.

Cele 2 instituţii de învăţământ care pregătesc agenţii de penitenciare sunt Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tg. Ocna şi Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre Basarab I Piteşti.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus