Cu ocazia Black Friday, agenţia de turism Mareea oferă reduceri pentru sejururile din 2016 de până la 60%, se arată într-un comunicat remis de companie.

Preţurile sejururilor de pe litoralul românesc, dar şi internaţional (Grecia, Spania, Bulgaria, Turcia, Spania sau Croaţia) vor fi valabile vineri, 20 noiembrie 2015, între orele 07.00 – 22.00.

“Conceptul de Black Friday a prins foarte bine în România la iniţiativa marilor retaileri şi s-a dezvoltat constant şi în turism din anul 2012, atunci cand Mareea l-a implementat pentru prima dată în ţara noastră. Datele comparative pe ultimii trei ani ne confirmă succesul acestei campanii, de exemplu, ziua de Black Friday, atât în 2013, cât şi în 2014, a însemnat circa 50% din vânzările pe luna noiembrie a anului respectiv”,a declarat Marius Usturoiu, General Manager Mareea.

Reducerile aplicate ofertelor de vacanță Black Friday în acest an fac că un sejur de 7 nopți cazare cu mic dejun în Grecia continentală să ajungă de la 160 euro la 64 euro/persoană/sejur. în Grecia insulara, în Zakynthos de exemplu, o vacanță All Inclusive poate fi achiziționată vineri, cu 310 euro în loc de 534 euro/pers./7 nopți.

Pentru destinația Bulgaria, prețul pentru o noapte de cazare, cu mic dejun inclus, scade vineri de la 27 euro/persoană la 12 euro/persoană, iar în ceea ce privește litoralul românesc, un sejur de 5 nopți cazare cu mic dejun, la Eforie Nord, este redus de la 378 lei la 236 lei/persoană.

Un studiu Mareea realizat pe cele trei sezoane de Black Friday (2012 – 2014) indică faptul că mai mult de 60% dintre românii care rezervă vacanțe cu reducerile de Black Friday, preferă mediul online. Dintre aceștia, 35% sunt cei care au și plătit online, 30% prin transferuri bancare și 35% direct în agenții.

“Pentru Mareea numărul tot mai mare al turiștilor care își plătesc astfel cumpărăturile de Black Friday, nu este deloc o surpriză. Clienții câștiga astfel timp, în plus MAREEA pune la dispoziția clienților săi și posibilitatea de a plăți în până la 12 rațe fără dobândă, prin intermediul cârdurilor de credit ale băncilor partenere cu care colaborăm”, a mai spus Usturoiu.

Conform aceluiași studiu, cele mai solicitate destinații de Black Friday sunt Grecia insulara – în special zborurile directe către Cretă, Rhodos și Zakynthos (35%), Litoralul românesc (30%),  Bulgaria, Spania și Turcia (18%), Grecia continentală (12%), alte destinații / circuite culturale în Europa (5%).

capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus