Circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii, marţi, pe DN 7 – Valea Oltului, între judeţele Sibiu şi Vâlcea, în zonă fiind făcute mai multe lucrări, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Restricţiile sunt în vigoare până la ora 17:00Şoferii sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

În funcţie de condiţiile meteorologice, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, circulaţia rutieră va fi afectată pe tronsonul kilometric 231+600 de metri- 232+500 de metri, pe raza localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, unde se lucrează la demontarea parapetilor degradaţi şi se montează un parapete metalic tip H4b.

Se circulă pe jumătate de cale, dirijat cu poliţişti de circulaţie, între orele 08.00 -17.00.

De asemenea, se fac lucrări de reparaţii la carosabil pe DN 7A, între kilometrii 43 – 44, pe raza localităţii Voineasa, judeţul Vâlcea, unde se lucrează la refacerea suprafeţei de rulare, între orele 08.00 – 18.00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe jumătate din cale, dirijat de piloţi de circulaţie. Acelaşi lucru se întâmplă şi pe DN 67, între kilometrii 178+600 de metri – 178+900 de metri, pe raza localităţii Govora, judeţul Vâlcea, unde se lucrează la amenajarea sensului giratoriu. Circulaţia rutieră se va desfăşura pe jumătate din cale, dirijat de piloţi de circulaţie, între orele 08.00 – 20.00.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

sursa: mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus