INTRĂ AICI pentru a afla cum îţi poţi retrage în mod simbolic VOTUL dat pentru Mircea Moloţ la alegerile locale din 2012.

Mircea Ioan Moloţ a câştigat alegerile din 2012 candidând din partea USL şi promiţând drumuri modernizate pentru locuitorii comunelor şi ai oraşelor, un aeroport, promovarea obiectivelor turistice, investiţii care să ridice nivelul de trai, servicii de calitate şi chiar o echipă de fotbal fruntaşă.

CITEȘTE ȘI: Vechiul PNL Hunedoara, la un pas de SINUCIDERE POLITICĂ

DNA consideră că Mircea Moloţ a creat şi pus în funcţiune un circuit financiar prin care fondurile publice legal aprobate pe proiecte au ajuns în conturile unor societăţi care nu îndeplineau criteriile de calificare privind capacitatea tehnică şi/sau profesională, economico-financiară, precum şi experienţa similară, dar erau controlate de către persoane din cercul său relaţional, respectiv ginerele Robertto Venter şi alte persoane interpuse devenite formal reprezentanţi ai acestor societăţi.

Urmaşii politici ai lui Mircea Moloţ se folosesc însă de VOTURILE obţinute în iunie 2012 pentru a susţine că li se cuvine controlul asupra Consiliului Judeţean.

Dacă eşti de acord, îţi poţi RETRAGE VOTUL în mod simbolic printr-un comentariu la acest articol şi printr-un like/share pe Facebook!

8 răspunsuri

 1. lumya_cristtal@yahoo.com' Vlad Luminita spune:

  poftim , imi retrag votul . Si ?

 2. cristealacramioara67@yahoo.com' lacramioara cristea spune:

  iMI RETRAG VOTUL.

 3. cristealacramioara67@yahoo.com' CRISTEA LACRAMIOARA spune:

  Imi retrag votul .

 4. Pingback: Cererea lui MIRCEA MOLOŢ a fost RESPINSĂ de Curtea de Apel - Hunedoara Libera

 5. yedy33edy@yahoo.com' HINT EDUARD spune:

  si EU, IMI RETRAG VOTUL!

 6. bucucivasile@yahoo.com' bucuci vasile spune:

  IMI RETRAG VOTUL DAT LUI MOLOT

 7. Da, imi retrag votul

 8. Imi RETRAG votul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus